Å lære faren sin å p**e

Jada, spenstig overskrift. Det ble som nevnt fryktelig mye å ta tak i denne uka, og etter at Dagsavisen kom med sin Sollied-artikkel torsdag ble plutselig debatten rundt Rosenborg snudd på hodet igjen. Men vi har ikke tenkt å slippe onsdagens boklansering helt enda. Vi vil nevne et par ord om en mann som er mest kjent for å svare “Ingen kommentar” de siste årene. Det skulle du fortsatt med, Erik.

Les mer

Rotete fortid, usikker fremtid

Akk ja. Vi lar det gå litt tid mellom oppdateringene våre, og plutselig skjer det tusen ting vi har lyst å kommentere. Ingen skal påstå det er kjedelig å følge med Rosenborg i alle fall. Så hvor skal vi begynne?

Les mer

«O Captain! My Captain!»

Nei, dette er ingen klagesang for Tore Reginiussen. Det er en hyllest. Tore lever i beste velgående, til tross for en skade som holdt ham utenfor mot Start. Som supportere ønsker vi selvfølgelig at kapteinen vår – per definisjon en av lagets viktigste spillere – alltid skal være klar til kamp. Men når han først er ute, gjør han selv det på en måte som gjør at Rosenborg-hjertet banker ekstra hardt.

Vi hadde storfint besøk på tribunen vår søndag 10. august 2014.

Les mer

Meld adresseendring til Kjernen

Har vi korrekt kontaktinfo lagret i din medlemsprofil? Husk å melde adresseendring til Kjernen hvis du har ny kontaktinfo eller er usikker på om vi har korrekt kontaktinfo i medlemsprofilen din.

Les mer