Svensson ut 2018!

I går signerte Jonas Svensson for tre nye år for klubben i vårt hjerte. I kveld spiller han sin 150. offisielle kamp. Noen få ord fra oss er på sin plass.

Flere av oss sukket nok litt oppgitt da vi måtte sende ham ut på banen for første gang, den 10. april 2011. Ikke fordi vi ikke trodde på gjetordene om en duracellkanin fra Verdal, men da vi i jakten på en avgjørende 4-3-scoring mot Lillestrøm etter to poengløse kamper, følte vi kanskje ikke at en 18-årig defensiv midtbane med null seriekamper og tre cupminutter fra Stjørdalen akkurat var det vi så etter. Kanskje brukte vi ham som argument for det vi mente var et talentløst overgangsvindu av Erik Hoftun, der hele sentralleddet til et gullkantet mesterlag var erstattet av unggutter og middelmådige spillere.

Les mer

Serieleder

Sola smiler over Trøndelag, det er vår i lufta og vi topper tabellen. Livet er morsommere for den som er glad i Rosenborg!

Les mer

Kampnach på Three Lions

Torsdag 30. april 2015 møter vi Start på Lerkendal klokka 20:00.

Etter kampen inviterer vi til etter kampen-pils på Three Lions pub i Brattørgata 10-12B i Trondheim sentrum.

De holder kjøkkenet åpent helt til klokka 23:00 sånn at du har muligheten til å kjøpe deg en matbit.

Three Lions pub ligger i Brattørgata 10-12B i Trondheim sentrum.

Three Lions pub ligger i Brattørgata 10-12B i Trondheim sentrum. Foto: threelions.no.

Les mer

Pliktløp

Vær så god, neste! Det er vel det vi kan si om cupens første runde. Veni vidi vici.

Kampens høydepunkt for de tilreisende var stort sett en ny bane på banehopperlista, i tillegg til at man fikk bevise at man mener det man synger i den gamle Kjernen-klassikeren “Sjøl om det regne, blæs, og snør, følge vi Troillan te vi dør”.

Les mer

Mandag

Mandag. Her skulle det stått et eller annet lurt om hvordan Kovacs er en irriterende kødd, hvor irriterende det er at dommeren lar Godset-spillerne legge seg ned og drøye tid, hvordan en sjansestatistikk på 8-3 viser at vi burde vunnet. Eller et eller annet sånn. Men neida, i dag er det mandag. Så da sier vi det sånn; takk for kampen, Godset! Well played.

Les mer

Hva skjer?
Kommende arrangementer:
  • 16.05: Mer informasjon kommer
Kommende kamper: Tilgjengelige bussturer til bortekamper:
Kjernen har 1364 medlemmer
  • Vil du bli medlem? Meld deg inn her
KjernenTV
Støtt Tifo Trondheim