Medlemsrabatt hos Josimar

Josimar tilbyr medlemmer i Kjernen ett års abonnement på Josimar for 629 kroner, som tilsvarer 70 kroner avslag eller omlag 10 % rabatt.

De 100 første som oppretter nytt abonnement fra 27.11.2014 vil motta Josimar nr. 7/2014 og nr. 9/2014 som bonus. Nr. 10/2014 postlegges av Josimar i morgen, 28.11.2014.

Les mer

Ønsker vi færre lag og sluttspill?

Forslaget om å slanke eliteserien og innføre sluttspill har fått kverne i noen dager, og vi har gjort oss opp noen tanker.

Antallet lag i eliteserien skal ned, såpass har vi forstått at norsk fotballs makthavere ønsker. Nils Johan Semb har grunngitt sitt syn på dette med sedvanlig anekdotisk tyngde, og da får heller de edruelige, faktabaserte argumentene vike. Likevel tillater vi oss å antyde muligheten for at det ikke nødvendigvis er en kausal sammenheng mellom utviklingskurvene for viktige suksessparametre og den numeriske størrelsen på toppseriene – for å bruke et språk som i det minste Per-Mathias Høgmo forstår. Det er ikke sikkert at den tredelen av tilskuermassen som forsvant fra norske eliteseriearenaer mellom 2007 og i dag har avholdt en topphemmelig generalforsamling hvor de enstemmig har vedtatt formuleringen «Tippeligaen øker fra 14 til 16 lag – dette gidder vi ikke lenger!». Det kan faktisk tenkes at det nåværende interessenivået og prestasjonene i norsk fotball faktisk er en normaltilstand, at publikumsboomen for 6-7 år siden var det unaturlige, og at man ved å tukle med seriesystemet vel så gjerne kan støte det eksisterende publikum fra seg som å tiltrekke seg nye supportere.

Les mer

Bamsekamp i Leangen ishall lørdag 22. november

Vi går for kjempestemning i ishallen lørdag 22. november 2014 kl. 14:30 når Rosenborg U20 spiller kamp mot Vålerengen U20!

Inngangsbilletten koster bare 50 kroner og billettinntektene går uavkortet til Hockey mot kreft (HMK) sitt arbeid.

HMK gjentar suksessen fra lørdag 28. desmeber 2013 da de gjennomførte tidenes første Bamsekamp i Leangen ishall.

bamsekamp

Fra tidens første bamsekamp i Leangen ishall, lørdag 28. desember 2013, da Rosenborg Ishockeyklubb Elite vant 5-4 over Storhamar Ishockey.

Ta med deg kosedyr/kosebamser som er helt nye, pakket i plast, disse skal kastes på banen etter første periode. Alle bamsene som HMK får inn vil de gi bort til kreftsyke barn for å lyse opp deres hverdag.

Les mer

Utsending av medlemskort

Vi produserer og postlegger medlemskort gjennomsnittlig hver tredje uke gjennom hele året. Periodevis hyppigere og sjeldnere.

Informasjonssiden kjernen.com/medlemskort vil jevnlig bli oppdatert om siste utsending av medlemskort.

Les mer

Hva skjer?
Antall medlemmer i Kjernen
  • 2014: 1404

  • Medlemskap som betales i perioden 27.10.14-31.12.14 vil være gyldig til 31.12.15
  • Vil du bli medlem? Meld deg inn her
KjernenTV
Støtt Tifo Trondheim