Lansering digitalt medlemskort

Kjernen tar nå et steg videre i den digitale tidsalderen og lanserer digitalt medlemskort.

Digitalt medlemskort i Kjernen er tilgjengelig for nedlasting og aktivering i appen JOYN for alle medlemmer.

I forbindelse med dette og at Kjernen fyller 25 år i år, har RBK Shop vært rause og gir alle medlemmer 25 % rabatt for en svært begrenset tidsperiode.

25 % rabatt i RBK Shop

25 % rabatt gjelder alle varer, med unntak av hjemmedrakt senior og varer som allerede er på salg. Vanligvis har vi 10 % fast rabatt. Hjemmedrakt senior er midlertidig utilgjengelig i nettbutikken.

Rabatten i butikken på Lerkendal gjelder kun i dag, onsdag 30.06.2021. Butikken er åpen fra kl. 10:00 til kl. 20:30. For å kunne benytte rabatten må gyldig, digitalt medlemskort, fremvises.

Rabatten gjelder også i nettbutikken. For å få tilgang til rabattkode må digitalt medlemskort aktiveres i JOYN. Informasjon om rabattkoden kommer som melding i innboksen i JOYN.

Rabattkode for nettbutikken er gyldig til torsdag 01.07.2021 kl. 10:00. RBK Shop tar kun 50 kroner i frakt per ordre.

Digitalt medlemskort

JOYN er en tredjeparts mobilapplikasjon som lastes ned i App Store og Google Play. Besøk kjernen.com/joyn for å enklere laste ned appen.

Første steg er å registrere seg som bruker av JOYN. Neste steg er å laste ned og aktivere medlemskortet for Kjernen inne i appen.

Innlogging til appen blir med mobilnummeret ditt. Dersom vi i Kjernen har feil mobilnummer i din medlemsprofil, får du ikke lastet ned medlemskortet.

Skulle det oppstå problemer med installasjon av JOYN eller aktivering av medlemskortet anbefaler vi å sjekke joyn.app/faq før vi kontaktes. Trengs det bistand fra oss, kontakt oss på , for å få hjelp.

Videreføring av medlemskort i plast

Medlemskortet i plast videreføres automatisk og uten ekstra kostnad for alle medlemmer som er fra 0 til 12 år gamle. For 2021 betyr det alle medlemmer med fødselsår 2009 til 2021. Medlemskort kommer i posten så snart som mulig.

Det samme gjelder alle medlemmer bosatt i utlandet og/eller de med utenlandsk mobilnummer som ikke støttes av JOYN.

Det tradisjonelle medlemskortet i plast vil fortsatt være tilgjengelig for alle medlemmer som ønsker det. Medlemskort i plast vil koste 50 kroner og må bestilles her: kjernen.com/plastkort

Kjernen har 1951 medlemmer
  • Vil du bli medlem? Meld deg inn her
Digitalt medlemskort i JOYN
  • Last ned appen JOYN for å få tilgang til ditt medlemskort
Gi Grasrotandelen din til Kjernen
  • Gjennom Grasrotandelen kan Kjernen motta 5 % av din spilleinnsats hos Norsk Tipping
  • Gi Grasrotandelen din til Kjernen ved å sende tekstmelding «grasrotandelen 983064035» til 2020, som er en kostnadsfri meldingstjeneste
Mer tifo? Støtt Tifo Trondheim
  • Alle donasjoner er velkommen, uansett størrelse!
  • Kontonummer: 0539.49.70486
  • Vipps-nummer: 19171