Medlemskort

Digitalt medlemskort i Kjernen er tilgjengelig for nedlasting og aktivering i appen JOYN for alle medlemmer.

JOYN er en tredjeparts mobilapplikasjon som lastes ned i App Store og Google Play. Besøk kjernen.com/joyn for å enklere laste ned appen.

Første steg er å registrere seg som bruker av JOYN. Neste steg er å laste ned og aktivere medlemskortet for Kjernen inne i appen.

Innlogging til appen blir med mobilnummeret ditt. Dersom vi i Kjernen har feil mobilnummer i din medlemsprofil, får du ikke lastet ned medlemskortet.

Skulle det oppstå problemer med installasjon av JOYN eller aktivering av medlemskortet anbefaler vi å sjekke joyn.app/faq før vi kontaktes. Trengs det bistand fra oss, kontakt oss på , for å få hjelp.

Videreføring av medlemskort i plast

Medlemskortet i plast videreføres automatisk og uten ekstra kostnad for alle medlemmer som er fra 0 til 12 år gamle. For 2021 betyr det alle medlemmer med fødselsår 2009 til 2021. Medlemskort kommer i posten så snart som mulig.

Det samme gjelder alle medlemmer bosatt i utlandet og/eller de med utenlandsk mobilnummer som ikke støttes av JOYN.

Det tradisjonelle medlemskortet i plast vil fortsatt være tilgjengelig for alle medlemmer som ønsker det. Medlemskort i plast vil koste 50 kroner og må bestilles her: kjernen.com/plastkort

Kjernen har 1827 medlemmer
  • Vil du bli medlem? Meld deg inn her
Digitalt medlemskort i JOYN
  • Last ned appen JOYN for å få tilgang til ditt medlemskort
Gi Grasrotandelen din til Kjernen
  • Gjennom Grasrotandelen kan Kjernen motta 5 % av din spilleinnsats hos Norsk Tipping
  • Gi Grasrotandelen din til Kjernen ved å sende tekstmelding «grasrotandelen 983064035» til 2020, som er en kostnadsfri meldingstjeneste
Mer tifo? Støtt Tifo Trondheim
  • Alle donasjoner er velkommen, uansett størrelse!
  • Kontonummer: 0539.49.70486
  • Vipps-nummer: 19171