20 000 mot Godset

Vi har så vidt begynt med en aldri så liten tradisjon. Når Strømsgodset kommer på besøk forsøker vi å fylle stadion. Gitt starten Rosenborg har hatt på årets sesong synes vi det er greit å prøve igjen. Ingen prøver å lokke med Martin (16) denne gangen. Men hva med Alexander (4), Tomas (2) eller med litt flaks Pål André (2)?

Det er ingen grunn til å tro at RBK vil avslutte Tippeligaen 2015 med 30 seire og 165-0 i målforskjell. Det er nesten ikke sannsynlig en gang. Men med den formen gutta er i nå kan hva som helst skje. Den forrige treneren vår kunne informere om at det ikke fantes bakrom i fotball lenger. Hva gjør så Kåre etter å ha valset over Aalesund i første serierunde? Han sender oss i halsen på Haugesund så selv Drillo må innrømme at vi spilte jevnt med dem og bare hadde litt flaks som ledet 3-0 til pause!

Joda, vi skal lande snart. Hverdagen kommer. Men for all del, det er ingen hast. Stolte RBK-hjerter banker varmt, og uka frem til Drammen kommer på besøk kan ikke gå fort nok. Tenk at alt som skulle til for å få frem smilet var et ærlig forsøk på å spille positiv fotball. Nesten samme stallen, en helt annen verden.

Leser du dette er sjansen god for at du elsker Rosenborg. Da har du en ting å gjøre. Billett mot Godset er bra, sesongkort er bedre. Støtt opp om gutta. Det kan da ikke være noen verdens tvil om at de fortjener det!

Husk neste hjemmekamp!
Kjernen har 2677 medlemmer
  • Medlemstallet hittil i år er vår nye medlemsrekord! Den forrige rekorden er 2613 fra 2016
  • Vil du bli medlem? Meld deg inn her
Hva skjer?
Gi Grasrotandelen din til Kjernen
  • Gjennom Grasrotandelen kan Kjernen motta 5 % av din spilleinnsats hos Norsk Tipping
  • Gi Grasrotandelen din til Kjernen ved å sende tekstmelding «grasrotandelen 983064035» til 2020, som er en kostnadsfri meldingstjeneste
Mer tifo? Støtt Tifo Trondheim
  • Alle donasjoner er velkommen, uansett størrelse!
  • Kontonummer: 0539.49.70486
  • Vipps-nummer: 19171