Turer og bortekamper


Turer 2024

Turer for vårens borteturer er lagt ut her

Turer

Kjernen ønsker å sette opp organiserte turer til så mange av Rosenborgs bortekamper som mulig; både innenlands og utenlands. Å reise på tur med Kjernen er både morsomt og trivelig, og det er også en fin anledning til å bli bedre kjent med likesinnede.

Og, viktigst av alt, så er man med på å gi Rosenborg støtte der hvor de kanskje behøver den mest; på bortebane.

kjernen.com/turer er det oversikt over alle våre tilgjengelige turer.

Alle bussturene til Østlandet kjører alltid via Østerdalen, det samme gjelder turer fra Oslo til hjemmekamper. Vi kjører alltid via Oppdal og Sunndalsøra til bortekampene mot Molde.

Turreglement for alle turer organisert av Kjernen

 • Aldersgrense: 18 år. Er man under 18 år må man ha med underskrift fra foresatte. For å reise uten foresatte må man fylle 16 år inneværende år, samt medbringe en signert papirversjon av følgende skjemaet ved oppmøte.
  Skjema for foresatte
 • Påmelding: Det er bindende påmelding på alle våre turer. Kjøpte turer refunderes ikke. Kjøpte turer som selges videre til andre, er kun godkjent dersom det varsles turgruppa i forkant av avreise – personer som har kjøpt billett via enkeltpersoner kan bli avvist dersom kjøpet ikke er varslet.
  Skulle turen bli avlyst grunnet for få påmeldte vil du selvfølgelig få hele beløpet refundert. Det vil normalt seinest én uke før avreise bli kunngjort en eventuell avlysning av turen. Turen vil kunne bli sperret for påmelding før påmeldingsfristen ved fullbooking. Overbooking og avvising av påmeldinger kan forekomme.
 • Betaling: Turene må forhåndsbetales av alle, det gis ikke mulighet til å reise på krita.
 • Medlemspris: Medlemsprisen gjelder kun de som har betalt medlemskapet for inneværende år. Medlemsprisen er personlig og kan ikke benyttes av andre. Det er kun tillatt å kjøpe en – 1 – turplass til medlemspris for hver tur. Ikke-medlemsprisen inkluderer medlemskap ut inneværende år.
 • Oppførsel: Regler for normal folkeskikk gjelder på våre turer. Skulle du ikke klare det vil du kunne bli satt av bussen og eventuelt bli utestengt fra våre fremtidige turer. Bruk av ulovlige rusmidler vil medføre utestengelse fra framtidige turer.
 • Kampbillett: Hvis ikke annet er spesifisert er det kun transport inkludert i våre turer. Kampbillett er alle turdeltakere selv ansvarlig for å kjøpe i god tid. På rbk.no/bortekamper publiserer Rosenborg Ballklub lenker til kjøp av bortekampbilletter, så snart de mottar det fra motstanderklubbene. Vær oppmerksom på at enkelte bortefelt blir raskere utsolgt enn andre; så vær smart og kjøp billett i god tid!
 • Kun tur/retur: Ønsker man kun transport én vei må man tydelig spesifisere det i beskjedfeltet ved påmelding. Alle som ønsker reise én vei betaler full pris.
 • Påstigning underveis: Vi ønsker å tilrettelegge slik at flest mulig kommer seg på våre bussturer og gir dermed mulighet for påstigning underveis til bortekampene. Er det ønskelig må man tydelig spesifisere påstningssted i beskjedfeltet ved påmelding. Av praktiske hensyn kan vi ikke garantere for at nettopp ditt ønske blir oppfylt. Du er selv ansvarlig for å oppgi egnet stopp for bussen langst hovedveien. Bussen vil ikke ta av fra hovedveien for påstigning. Turansvarlig vil ta kontakt dersom det er uklarheter rundt påstigningen eller om det ikke lar seg gjennomføre.
 • Overnatting: Hvis ikke annet er spesfisiert er kun transport inkludert i våre overnattingsturer. Overnatting er alle turdeltakere selv ansvarlig for å ordne i god tid.