Digitalt årsmøte og medlemsmøte

Tirsdag 9. mars 2021 kl. 19:00 avholdes det digitalt årsmøte i Kjernen. Etter at årsmøtet er ferdig går vi rett over i et digitalt medlemsmøte. Begge møtene gjennomføres i Teams.

For å kunne planlegge og gjennomføre møtene best mulig, må vi ha forhåndspåmelding fra alle medlemmene som ønsker å delta.

Ønsker du å delta på ett eller begge møtene, må du fylle ut dette påmeldingsskjemaet: kjernen.com/paamelding (Google-skjema vil åpnes)

All praktisk informasjon om gjennomføring av møtene blir kun sendt ut på epost til medlemmene som melder seg på!

Siste frist for påmelding er kvelden før, mandag 8. mars 2021 kl. 23:59.

Innkalling digitalt årsmøte

Det innkalles med dette til digitalt årsmøte i Kjernen, tirsdag 9. mars 2021 kl. 19:00. Årsmøtet gjennomføres digitalt i Google Meet.

Forslag til årsmøtet sendes senest tirsdag 23. februar 2021.

Sakspapirer til årsmøtet legges ut nettsidene våre senest ei uke før årsmøtet. Lenke sendes alle medlemmene på epost.

For å ha stemmerett må man ha hatt gyldig medlemskap i minst 3 måneder og ha oppfylt medlemsforpliktelsene. Det kreves også at man for øvrig har sitt forhold til Kjernen i orden. Ingen kan møte eller avgi stemme ved fullmakt.

Husk å melde deg på dersom du ønsker å delta. Se første avsnitt for lenke til påmeldingsskjema.

Invitasjon digitalt medlemsmøte

Etter at årsmøtet er hevet, fortsetter vi kvelden med et medlemsmøte, hvor det blir åpen mikrofon. Der vil det bli mulig å snakke sammen om sesongen 2020 og se framover mot årets sesong.

Husk å melde deg på dersom du ønsker å delta. Se første avsnitt for lenke til påmeldingsskjema.

Er du medlem, men ikke mottatt innkalling på epost?

Vi har sendt ut innkallinga til alle medlemmer på epost. Kontakt dersom du ikke har mottatt eposten, på den måten får vi oppdatert medlemsprofilen din.