Velkommen til Kjernens nye nettsider!

Vinteren 2010 ble den forrige utgaven av Kjernen.com lansert, det var nettsider bygd opp i publiseringsystemet Joomla. Nettsidene som ble lansert i dag, 10.04.2013, er bygd opp i WordPress. Styrets og redaksjonens hovedønske med valget av nytt design og publiseringssytem er å ha en nettside som er veldig oversiklig og med svært enkel navigasjon.

Dynamikken til nettsiden vil være at alle undersider til en hver skal være oppdatert slik at du som tilfeldig besøkende, medlem og ikke-medlem vil finne nøyaktig den informasjonen du leter etter. I tillegg til at vi jevnlig kommer med nyhetsoppdateringer på nettsiden som før.

Vi ønsker at du som bruker av nettsiden skal bruke færrest mulig klikk fra man kommer inn på startsiden til du finner informasjonen du leter etter, både for helt nye besøkende og våre faste gjester.

I dag, 10.04.2013, ble altså de nye nettsidene offentliggjort til glede og besvær! Den foregående versjonen av nettsidene som var basert på Joomla er historie, ønsk velkommen til de nye sidene som er basert på WordPress og themet Responsive.

Nettsiden skal nå være skalerbar for alle oppløsninger som gir god brukervennlighet for smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner. Dette er et stort fortrinn ettersom nettsiden skalerer seg automatisk sidebredden for alle oppløsninger. Ved lavere oppløsninger blir hovedmenyen en rullegardinmeny som åpnes/lukkes med et lett synlig ikon.