Gjesteartikkel: «Sekretariatet, vol. 1»

Seneste kampdag, søndag 14. juli 2013, ble det arrangert både quiz og auksjon på Kjernenpøbben før 16. runde i Eliteserien og hjemmekamp mot Odd.

Denne artikkelen er viet quizen og akusjonen som ble arrangert på Kjernenpøbben 14. juli 2013.

Kommunevåpentifo, før Lillestrøm hjemme 07.07.2013.

 

Før auksjonen ble det arrangert en quiz, laget av «Myren-regi», hvem eller hva det er er totalt uvesentlig. Det som er mer viktig er at quizen besto av 20 spørsmål, med totalt 20 mulige poeng. Ni lag deltok og beste lag fikk 7 poeng og dårligste lag 0 poeng. ~20 kr pr. snute ble donert uavkortet til Tifo Trondheims 05s konto.

Denne quizen hadde nokså høy vanskelighetsgrad, følgelig blir den nå i etterkant publisert på Kjernens nettsider. «Sekretariatet» debuterer herved som gjesteartikkelskribent og kommer tilbake ved neste sporadiske korsvei, men først må artikkelen bli ferdig lest av deg og skrevet av «Sekretariatet».

Det er nokså sannsynlig at du ikke var tilstede fysisk som enten deltaker eller observatør under quizen. Quizen er i sin helhet tilgjengelig nedenfor, fritt for nedlasting til glede og besvær. Det anbefales å først gjennomgå quizen uten løsninger, for å teste ditt kunnskapsnivå innenfor temaene forkortelser, historie, norsk fotball, Rosenborg og Trondheim.

[wpdm_file id=31] [wpdm_file id=32]

Neste tema er auksjonen. Auksjonen ble startet nøyaktig kl16.59 i følge «Sekretariatet». Den er ansett for å svært velykket gjennomført, Tifo Trondheim 05 har fått inn mer enn 10 000 kr på det hele; quiz og auksjon!

«Helt vilt og helt vakkert.

Ny regel! Heretter må alle tifoer gå med overskudd.»

[wpdm_file id=30]

Alle vinnerbudgivere som ikke har gjort opp sin donasjon og mottatt sitt kommunevåpen bes kontakte «Sekretariatet» via kontaktskjemaet nederst i artikkelen.

Dette gjelder selvfølgelig  også for alle som ønsker å rette sine klager og synspunkter på enten quiz eller auksjon. Spørsmål 20 i quizen er via Facebook blitt poengert til å være feil og en ansvarsfraskrivelse. «Sekretariatet» har ikke kommet med noen offisiell uttalelse.

Samtidig vil «Sekretariatet» oppfordre alle til å like Facebook-siden ved navn Arrangementer på Kjernenpøbben. «Sekretariatet» kan nå avsløre at det på torsdag 18. juli 2013, før kampen mot St. Johnstone vil bli arrangert filmvisning av en særdeles interessant Rosenborg-dokumentar på Kjernenpøbben.

Arrangementsevent for dokumentarvisning på Facebook vil bli spredt som ild i tørt gress via sosiale medier snarest mulig!

Med vennlig hilsen
«Sekretariatet» med god hjelp fra Laglederen i @ttfotball