Innsamlingsaksjon for Tifo Trondheim

Tifo Trondheim arrangerer innsamlingsaksjon før semifinalen mot Haugesund på onsdag. Husk kontanter!

Vi går en spennende sesongslutt i møte og flere store kamper venter på oss. Den største av dem alle sikres på onsdag mot Haugesund med deg som bidragsyter, men på onsdag vil det også være mulig å bidra på en annen måte.

Før kampen vil Tifo Trondheim arrangere en innsamling og vi oppfordrer alle til å ta med kontanter. Denne innsamlingen vil danne grunnlaget for resten av året og vi håper på å kunne levere i stil med det vi har gjort hittil i sesongen. For å kunne klare det er vi avhengige av at du gir en slant, ingenting er for lite.

Ved å donere til Tifo Trondheim gir du Norges beste tifogruppe midler til å lage nye arrangementer, og du er med på å sikre en aktiv og positiv tribunekultur som farger Rosenborgs kamper.

Støtt Tifo Trondheim og heia Rosenborg!