Erkerivaloppgjørene på Østlandet!

Rosenborg Ballklub spiller årets to siste kamper på Østlandet. Søndag 10. november kl. 18:00 er det bortekamp på Åråsen mot Lillestrøm, mens søndag 24. november kl. 13:15 sparkes cupfinalen på Ullevaal mot Molde i gang.

Salget av våre bussturer til erkerivaloppgjørene på Østlandet er godt i gang, men vi ønsker selvfølgelig flere påmeldinger!

Våre bussturer er tilgjengelig for både medlemmer og ikke-medlemmer. Besøk kjernen.hoopla.no/sales for å kjøpe bussbilletter.

Prisen for bussturen til Lillestrøm er 630 kr/935 kr og Kjernens cupfinaletur lørdag-søndag er 540 kr/845 kr. Lenke for kjøp av billett til kampen på Åråsen du rbk.no/away-games. Cupfinalebilletter kan vi dessverre ikke være behjelpelig med.

Kjernen startet i oktober 2013 å benytte seg av Hoopla som tredjepart ved salg av våre bussturer. Overgangen fra fakturabasert betaling av bussturer til betalingskortbasert via Hoopla håper vi vil føre til flere bussturer og enklere påmelding, samt betaling for deg som medlem. Vi samtidig forhåpninger at denne overgangen vil gi bedre og enklere administrasjon for styret og turgruppa i Kjernen.

kjernen.com/turer finner du mer informasjon om våre bussturer, samt våre retningslinjer for bussturer.