Takk for i år, Drammen.

Vi har ikke så fryktelig mye på hjertet i kveld, men en gratulasjon er på sin plass. Så gratulerer til Godset, dere var best i år.

Nå har vi tenkt å ga inn i en aldri så liten dvale i noen dager fremover. Eller en mediepause kan man kanskje kalle det. For vi har på ingen måte tenkt å gi oss, langt derifra. Vi har heller ikke tenkt å grave oss ned, for vi har fortsatt en jobb igjen å gjøre. Vi har fortsatt et gull å kjempe om.

Så vi kjører på videre for all del, men når vi kaller det mediepause, så handler det om prioritering. Vi tapte ikke gullet i kveld. Men håpet om at Godset skulle det rote bort slo ikke til. Vi tapte gullet for noen uker siden. Man vinner ikke gull når man ikke tar tre poeng hjemme mot Hønefoss i en kamp der man har ballen hele tiden. Hønefoss rykka ned i dag forresten. Det samme gjorde Tromsø. Men på veien ned lot vi dem stikke kjepper i hjulene for oss. Og det fortjente vi, når vi ikke var skjerpa nok hele veien.

Så vi er ikke langt nede i dag, for det var ikke dag det skjærte seg. Men det betyr ikke at vi gidder å se på feiringen deres i alle landets medier uansett. Det er deres fest, kos dere, men bare pass dere for neste år har vi tenkt oss revansje.

Vi prioriterer bort mediene og deres fokus på Godset, og retter blikket to uker frem. Molde. Fullsatt Ullevaal. Gull i sikte. Der skal vi starte på vår revansjeferd tilbake mot toppen av norsk fotball. Vi kan vel gjerne si at cupen er en mager trøst, og det er det også. Men det hjelper virkelig på motivasjonen med den gjengen med smurfer på motsatt banehalvdel. Våre forberedelser er i gang for lenge siden, og de neste dagene trenger vi nok fort din hjelp også. TT05 vil arrangere en rekke dugnader inn mot cupfinalen, følg med for info!

Og til slutt, kjære Rosenborg: Takk for innsatsen på kampen i dag, takk for en verdig avslutning og at dere gjorde deres del av jobben. Mer var det ikke å gjøre med saken i dag uansett. Men vis at det ikke var et blaff, og gi oss samme sluttsiffer mot Molde om to uker! For da jakter vi gull, og det skal vi klare sammen!