Betal medlemskapet ditt via Hoopla

Vi har nå åpnet for betaling av medlemskap via vår salgsside hos Hoopla på kjernen.hoopla.no/sales/medlemskap-2014.

Alle som ønsker å bli medlem i Kjernen, eller som ønsker å betale medlemskapet sitt kan betale via Hoopla.

Så snart vi har mottatt din betaling for medlemskap oppdaterer vi eller oppretter vi din medlemsprofil i medlemsregisteret vårt, Medlemsnett. Medlemskort sendes ut kontinuerlig til alle som har betalt medlemskap. Ved fornying av medlemskap for neste år sender vi ut faktura fra medlemsregisteret vårt til din e-postadresse.

Vi vil samtidig minne alle om å melde adresseendring til Kjernen hvis de har fått ny kontaktinfo eller er usikker på om vi har korrekt adresse lagret i din medlemsprofil. Benytt skjemaet nedenfor for å sende din beskjed til medlemsansvarlig i Kjernen.

    Navn

    E-post

    Emne

    Melding