Lunna (subst.): Levende vegg, lojal, kommende legende

Alexander  Lund Hansen har signert ny kontrakt med Rosenborg. Til tross for en Lerkendal-karriere som til tider har vært preget av skader, uhell og sterk konkurranse forblir han en Troillonge ut 2017 – minst.

Man må bare sette pris på en kar som Lunna. Til tross for at han har hatt mer motgang enn noen fortjener i løpet av sine perioder i klubben har han stått på, kjempet om plassen som førstevalget, og når han har vært andrevalg har han presset sine ulike rivaler til å prestere enda bedre. De har måttet være på topp hele tiden med ham pustende i nakken. En flott fyr, en fantastisk keeper, og en vi gjerne ser med Rosenborg-logoen på brystet ut karrieren.

Er det så mye å hisse seg opp over en fyr som har sittet mer på benken enn han har stått i målet? Selvfølgelig er det det. Han har en innstilling og lojalitet overfor klubben som må settes pris på. Når han i tillegg uttaler at han er stolt over å få fortsette i Norges beste klubb får vi unnskylde ham for å ha stavet “Verdens” feil. Lunna er en fyr som unge, trønderske keeperemner stolt kan forsøke å herme etter.

Alex, neste gang du ser Fredrik, gidder du å sende pennen videre til ham, ok?

Kjernen har 1827 medlemmer
  • Vil du bli medlem? Meld deg inn her
Digitalt medlemskort i JOYN
  • Last ned appen JOYN for å få tilgang til ditt medlemskort
Gi Grasrotandelen din til Kjernen
  • Gjennom Grasrotandelen kan Kjernen motta 5 % av din spilleinnsats hos Norsk Tipping
  • Gi Grasrotandelen din til Kjernen ved å sende tekstmelding «grasrotandelen 983064035» til 2020, som er en kostnadsfri meldingstjeneste
Mer tifo? Støtt Tifo Trondheim
  • Alle donasjoner er velkommen, uansett størrelse!
  • Kontonummer: 0539.49.70486
  • Vipps-nummer: 19171