Sats

Det var kanskje feil å frykte Levanger. En klassisk snubletråd-kamp, men Rosenborg får sjelden to sånne på rad. Det var godt å se et skjerpet lag kjempe fra start til slutt for å komme lenger i NM enn i fjor. Nå gjenstår bare én kamp før vi får en liten pause – Vålerengen i Oslo.

Det ser ut som om vi får med oss cup-været til møtet med sprudlende Kjetil og hans utvalgte. Det snakkes om et velfylt Ullevaal stadion for en gangs skyld – som for de fleste arenaer drar Rosenborg tilskuersnittet opp betraktelig. Det er gledelig å se at så mange trønderske hjerter tar turen for å se eventyret i svart og hvitt også på bortebane – og vi håper dere har fått med dere våre to hovedoppfordringer;

– Syng for troillan! Vi møter et av få andre lag i Norge som har tradisjon for å skape stemning på tribunen. Selv om de er skammelig få i forhold til befolkningstallet må vi alle sammen synge av full hals for å høres. Bli med – vi snakker toppkamp, og gutta trenger deg i ryggen!

– Hvit overdel. Gjerne en hjemmedrakt, men gjør uansett ditt ytterste for å stille i hvitt. Effekten av et enhetlig folkehav som støtter Rosenborg er enorm.

Du trenger ikke stemme på søndag. Gi alt for RBK, og syng gutta frem til seier i det som ser ut til å bli den største bortekampen i første halvår av Tippeligaen 2015!

Kjernen har 1827 medlemmer
  • Vil du bli medlem? Meld deg inn her
Digitalt medlemskort i JOYN
  • Last ned appen JOYN for å få tilgang til ditt medlemskort
Gi Grasrotandelen din til Kjernen
  • Gjennom Grasrotandelen kan Kjernen motta 5 % av din spilleinnsats hos Norsk Tipping
  • Gi Grasrotandelen din til Kjernen ved å sende tekstmelding «grasrotandelen 983064035» til 2020, som er en kostnadsfri meldingstjeneste
Mer tifo? Støtt Tifo Trondheim
  • Alle donasjoner er velkommen, uansett størrelse!
  • Kontonummer: 0539.49.70486
  • Vipps-nummer: 19171