Tilbake på sporet

Det er ferietendenser i byen og landet, selv om både gradestokken og værgudene sliter litt med å si seg enig i det til tider. Også vi i kjernen.com-redaksjonen bærer preg av det. Innleggene kommer litt nå og da, der vi prøver å sjonglere mellom familie, ferie og andre festligheter. Men fotballen derimot, den tar ikke ferie lenger. I hvert fall ikke hvis du heter Rosenborg.

Kampene kommer på løpende bånd, vi synes ikke de har gjort noe annet i hele år. Og bra er det, så fint som året har vært så langt.

Men en liten periode begynte vi å stusse litt det må vi si. Ikke veldig opp-på-hesten-bekymra, men likevel litt er-det-nødvendig-å-spare-sånn-på-kreftene-nølende. For det rusket tilsynelatende litt i maskineriet i noen kamper, og vi begynte å lure på om noe av formen hadde begynt å dabbe av.

Sånn sett var det godt å kjøre over Odd, både sjansemessig, målmessig og ikke minst når det gjelder ballbesittelse. Det er vel tross alt det fotballen handler om.

Så registrerer også vi at noe av forskjellen denne runden mot de foregående var at vi igjen stilte med vår sterkeste ellever, noe som fortsatt sørger for at ikke alle spørsmål er besvart. Men faen heller, vi er Rosenborgssupportere, vi finner meget lite å bekymre oss over når vi ser på tabellen. Stabæk har ett poeng på de to siste, på nordvestlandet skjer det som er interessant utenfor banen, og ellers har vi et par selvutnevnte storklubber som har rotet seg oppi medaljekampen, men som aldri holder løpet ut. Det blir bare nesten i år også, Kjell og Kjetil.

Toget er tilbake på skinnene, og norsk fotballs lokomotiv durer på videre som det skulle være en ren transportetappe.