En absolutt siste mulighet til å stille lag i årets supportercup

Det har åpnet seg en absolutt siste mulighet for å stille lag i supportercupen nå på lørdag. Buvika Hooligans har dessverre trukket laget sitt grunnet for få spillere og vi åpner for at et nytt lag kan ta over denne plassen.

Påmeldingsavgifta på 1000,- gjelder fortsatt og det eneste kravet til medlemskap i Kjernen er at lagleder har betalt årets medlemsavgift.

Kampoppsettet er klart og motstanderne laget ditt eventuelt kan møte finnes her.

Ønsker laget ditt å overta plassen til Buvika Hooligans? Kontakt oss på eller via alternative kanaler som innboksen på Facebook. Det eneste vi trenger å vite er navnet på laget og hvem som er lagleder, påmeldingsavgifta betales med kort eller kontanter på lørdag.

Utvidet påmeldingsfrist er satt til fredag 31. juli 2015 klokka 12:00, skulle flere lag melde sin interesse gjelder første-mann-til-mølla-prinsippet. Skulle ingen lag melde sin interesse innen fristen strykes Buvika Hooligans fra kampoppsettet.