Takk te dokk!

Tusen tusen takk til dere alle!

Takk til Kåre Ingebrigtsen, takk til Ole, Mike, Søder og Pål Andre! Takk til Jonas og Jørgen, og Hansen og Hansen i buret. Takk til Tore og takk til alle de andre fantastiske gutta som har vært på banen for Rosenborg i år. Og takk til deg, og deg, og deg, som har stått sammen med oss på tribunen.

I kveld handler ingenting om formsvikt mot Bodø, surt tap i Roma eller det å bli stående å se på Godset løpe gjennom forsvaret vårt før pause.

I kveld feirer vi at en fotballkamp varer i nitti minutter. I kveld feirer vi at en seriesesong varer i tretti kamper, skjønt vi trengte ikke alle dem for å avgjøre det.

I kveld feirer vi Rosenborg 2015. Ligaens desidert beste lag sesongen gjennom. Laget som har scoret flest mål og sluppet inn desidert færrest. Laget som har ligaens toppscorer, og den råeste sentrale midtbanespilleren. Laget som ikke lar seg slå når det gjelder.

Vi feirer klubben som har reist tilbake til røttene sine og lyktes med det. Klubben som har flest supportere og de beste supporterne. Klubben som trekker mest mennesker til fotballkamper i dette landet, både hjemme og borte.

Vi feirer klubben med den stolteste historien, den beste nåtiden, og vi skal sammen skape en fantastisk fremtid!

Heia Rosenborg! Skål for seriegull nummer 23! Sammen kan vi oppnå alt!

Kjernen har 1827 medlemmer
  • Vil du bli medlem? Meld deg inn her
Digitalt medlemskort i JOYN
  • Last ned appen JOYN for å få tilgang til ditt medlemskort
Gi Grasrotandelen din til Kjernen
  • Gjennom Grasrotandelen kan Kjernen motta 5 % av din spilleinnsats hos Norsk Tipping
  • Gi Grasrotandelen din til Kjernen ved å sende tekstmelding «grasrotandelen 983064035» til 2020, som er en kostnadsfri meldingstjeneste
Mer tifo? Støtt Tifo Trondheim
  • Alle donasjoner er velkommen, uansett størrelse!
  • Kontonummer: 0539.49.70486
  • Vipps-nummer: 19171