Supporternes mann på banen 2015 – Ole Kristian Selnæs!

I en sesong hvor laget stadig viser glimt av gammel storhet og spillerne leverer magiske øyeblikk på løpende bånd er det ikke nødvendigvis lett å kåre supporternes mann på banen. Det føles likevel riktig å dele ut prisen til en sentral spiller som i det ene øyeblikket sprinter over hele banen for å stoppe en kontring imot, så i det neste leverer gjennombruddspasninger i verdensklasse. En real vinnerskalle som opptrer som hjernen og strategen i laget.

Han har vist vei i hele år med en guddommelig venstrefot, fantastiske prestasjoner og oppofrende spill. Der han tidligere snakket på seg noen gule kort, bruker han nå den fandenivoldske innstillingen på en positiv måte, og kjemper for lag, drakt og klubb i hver eneste kamp på en måte som varmer et supporterhjerte. Fra han åpnet sesongen som forsanger på Kjernen-kickoff, via respektabel innsats som dommer i finalen av årets Kjernen Cup, til å vokse inn i og dominere i rollen som så mange store Rosenborg-navn har hatt før ham, kan ingen påstå noe annet enn at han har hatt en helt fantastisk sesong.

Endelig har vi en Sjef med stor S sentralt på midtbanen igjen. Når italienske medier omtaler ham som «Fjordenes Pirlo» må det være lov å håpe at det er snakk om Trondheimsfjorden en stund til, for vi gir deg gjerne denne prisen flere ganger. Vel fortjent utnevner vi supporternes mann på banen 2015 – Ole Kristian Selnæs!