Supporternes mann på banen 2016

Vi supportere elsker spillere som løper ut på Lerkendal og gir alt for drakt, klubb og by. Å være god til å spille fotball er en forutsetning for å være i Rosenborg, men å bli kåret til Supporternes mann på banen handler om mer enn bare dette. Det handler om å oppføre seg på en måte som er i tråd med det vi ønsker av en Rosenborger, om at drakta er noe mer enn et stykke tøy, om å gå foran som et lysende eksempel. Å være et forbilde for lagkamerater såvel som tilskuere.

I Kjernen elsker vi selvfølgelig målscorerne, vingene med de vanvittige innleggene, vi elsker keeperen som stopper en opplagt mulighet imot. Driblerne, midtbanegeneralene, backene som fosser i angrep. Så lenge de spiller for Rosenborg og “blør for drakta”, som det så fint heter, så finner vi rom for dem i vårt kollektive hjerte. Laget er enheten det først og fremst handler om, så det å bli utropt til Supporternes mann på banen handler om mer enn skudd, finter og taklinger. Det handler om å sette laget foran seg selv, om å ta det ekstra taket når det er nødvendig, om å gjennom ord og handling vise at kollektivet kommer foran individet.

Årets vinner er en kriger som alltid gjør sitt beste, uansett hvor på banen han trengs, i kamp eller på trening. Han gir alltid alt, viser fantastiske holdninger, og setter med sine handlinger et eksempel til etterfølgelse. Han forsøker ikke å utkjempe en kamp om status og posisjon gjennom media. Når han i tillegg auksjonerer bort medaljen som var symbolet på hans første seriegull til inntekt for kreftsyke barn ved St. Olavs Hospital er det ingen tvil – denne spilleren bærer høyreist og ærerikt Rosenborg-drakta på en måte som gjør oss stolte av klubben vår.

Supporternes mann på banen 2016 er Matthías Vilhjálmsson!

Kjernen har 1951 medlemmer
  • Vil du bli medlem? Meld deg inn her
Digitalt medlemskort i JOYN
  • Last ned appen JOYN for å få tilgang til ditt medlemskort
Gi Grasrotandelen din til Kjernen
  • Gjennom Grasrotandelen kan Kjernen motta 5 % av din spilleinnsats hos Norsk Tipping
  • Gi Grasrotandelen din til Kjernen ved å sende tekstmelding «grasrotandelen 983064035» til 2020, som er en kostnadsfri meldingstjeneste
Mer tifo? Støtt Tifo Trondheim
  • Alle donasjoner er velkommen, uansett størrelse!
  • Kontonummer: 0539.49.70486
  • Vipps-nummer: 19171