I kveld skal Nils Arne Eggen hylles!

I kveld klokka 18:00 møtes Rosenborg og Mjøndalen på Lerkendal. Dit skal du selvfølgelig, og om du ikke har klart å skaffe deg billett allerede er det på tide å reagere. Dette blir første kamp siden 2019 helt uten noen form for restriksjoner.

Nils Arne Eggen har fylt 80, og i kveld skal han hylles. Det er selvfølgelig unødvendig å preke her om hvorfor dette skal skje, men likevel; selv om ingen er større en klubben, er Nils Arne den enkeltpersonen som har hatt mest å si for all den suksessen vi har vært så heldige å få oppleve fra sidelinja. Vi kan uten reservasjoner erklære at Eggen er den største i Rosenborgs historie. Han har fantastisk mye å være stolt av, og det fortjener han å høre fra oss som har hatt glede av hans unikum.

Artig og angrepsvillig fotball. En sitatmaskin uten like. Rett i strupen på lag som kom til Lerkendal med enkeltspillere verdt flere titalls ganger hele stallen vår. Aldri mett, alltid fokus på den neste prestasjonen. Som fotballtrener, som pedagog og som menneske er Nils Arne det ultimate en supporter kan ønske seg. Det er selvfølgelig vemodig å tenke på hvor umulig det er å finne hans like, men vi velger heller å sette pris på den reisen vi har fått være med på.

Med pengene som stadig kommer inn i fotballen blir det stadig vanskeligere for et lite lag i utkanten å slå seg inn i det gode selskap. Nils Arne kjempet innbitt mot denne utviklingen i sin aktive karriere, men viste samtidig at det var mulig å slå underfra, slå over sin vektklasse, og gjenskape fantastiske prestasjoner. Kanskje har han gitt oss urealistiske forventninger, men vi stiller heller krav til offensiv, underholdende fotball enn å gi opp før de store kampene blir spilt.

Nils Arne Eggen er en helt. En vinner. Et forbilde. Han har vist spillere, supportere og andre trenere at det går an, at man KAN få det til hvis man har trua.

Vi med hjerter i hvitt og svart har alt å takke Nils Arne for. I kveld synger du den viktigste bursdagssangen i ditt liv. Gratulerer med dagen som var, Nils Arne, og tusen, tusen takk.