Litj-Kjernen på Lerkendal fra 6. august!

Vi skal starte opp Litj-Kjernen og førstkommende lørdag blir første mulighet til å være med, så er du i 10-13 års alderen og har lyst er du hjertelig velkommen!
Stedet blir på Kjernens tidligere tribune på nedre vest (nedre coop), i hjørnet mot Brakka, og det blir både forsangere og tromme på feltet.

Billetter kjøper du på RBK sine sider som vanlig, men du må bruke promokoden «litjkjernen» for å få tilgang til billettene. Det er satt av et eget område på WB-feltet (nedre coop) som du får tilgang til ved å skrive promokoden «litjkjernen».

Kjøp billett her!

NB: Setene som er reservert til Litj-Kjernen er rad 1-8 sete 14-25 på felt WB. 

Foresatte kan kjøpe billetter bakerst på dette feltet (rad 6, 7 og 8 sete 14-25).

Det blir et møte på puben på Øvre Øst torsdag 4. august klokken 18:00 for interesserte og foresatte, der Litj-Kjernen presenteres og siste del går til å lage flagg og banner. For møtet: inngang ved trappa på bakkeplan ved Kjernen-tribunen.

10-13 år er kun veiledende. Alle ungdommer og barn kan stå på feltet. Men de minste bør kanskje ha med foreldrene sine, hvis de ikke er selvstendige. Er du eldre kan det kanskje passe å stå på Øvre Øst.

Vel møtt!