Diagnose: seriestart

Hjertet hamrer, hjernen er i full beredskap og nervene holder oss våken om natta – Eliteserien er tilbake igjen.

Tilstanden vår kan best beskrives som kronisk. Rosenborg Ballklub er vår avhengighet, og medisin. Vi får aldri nok.

Selv om det er fem sesonger siden forrige seriegull, går vi fortsatt dedikerte til oppgaven – å støtte laget i tykt og tynt. Heldigvis er vi skrudd sammen sånn at vi glemmer fort. Det skal bare noen øyeblikk magi til før vi tror på bedre tider. Og ingenting gir oss mer enn å stå sammen – 2000 likesinnede på Øvre øst, som synger, hopper og flagger for Troillan. På evig jakt etter gull.

Noen av oss går nok inn i sesongen med høye skuldre og lave forventninger til hva som vil leveres på matta. Andre er evige optimister. Fjoråret viste riktig utvikling på tabellen. 3. plassen betyr også at vi skal ut i Europa til sommeren – samme kæm vi får!

Det siste året og inngangen til årets sesong har bydd på flere sceneskifter i klubben med farvel til to markante personer i administrasjonen og styret – Tove og Ivar. Nye og yngre krefter er på plass, og vi er spente på hva Tore Bjørseth Berdal og Cecilie Gotaas Johnsen vil stå for når de blir varme i trøya som ny daglig leder og styreleder.

I Kjernen takker vi Espen for mange år som leder og ønsker Bjørn Skar lykke til som vår nye sjef.

To av våre viktigste poengplukkere på banen forsvant også i vinter. Varierende prestasjoner i treningskamper og mange nye, uskrevne blad i troppen kan selv gjøre de mest positive av oss litt ekstra spente. Med kamp om så å si hver plass, blir det spennende å se om trenerduoen får samspillet til å sitte – og toppnivået vårt til å vare lenger.

Aller mest gledelig, sett med Kjernen-briller, er det store engasjementet hos de aktive og syngende supporterne. Det går mot mange fulle tribuner på Øvre øst i år som i fjor . Da eide vi også bortefeltene. Også denne sesongen skal vi lage Norges beste trøkk, hjemme som borte. Det vil bli satt opp mange bussturer både fra Trondheim og Oslo, så følg med – og bli med.

Støtten fra tribunen har mye å si. I fjor var vi Eliteseriens beste hjemmelag, i år høyner vi og blir også seriens beste bortelag. Hvor ender vi opp da?

Så brett opp ermene, trim barten, kjøp sesongkort og bli med på kamp. La oss miste bakkekontakten sammen.

God bedring – og svart-hvit sesong!