Kjernen satser på bussturer fra Oslo

Kjernen satser på bussturer fra Oslo

Kjernen sin turgruppe fortsetter satsingen på bussturer fra Trondheim, og utvider også Oslosatsingen. I år forsøker vi oss på en par turer til hjemme-kamper i tillegg til de naturlige bortekampene. Vi hadde buss fra Oslo til Trondheim på serieåpningen mot Viking. Denne turen kom kanskje litt under radaren.

Vi satte også opp buss fra Oslo til m*lde.
Vi har per nå noen ledige plasser på Odd (borte) fra Oslo.

Vi har også oppsatt buss fra Oslo til Trondheim lørdag 6. mai når Vålerenga gjester Lerkendal. Denne bussen går klokken 07:00 på kampdag og man vil derfor være på Lerkendal i god tid før kamp for de som vil rekke en matbit, en god drikke med likesinnede eller en tur innom shopen. Dette er en overnattingstur, det vil si at bussen kjører ikke tilbake før søndag 7. mai klokken 10:30.
Selve overnattingen må tilreisende stå for selv, men bussturen er ekstremt billig.

Hvis disse bussturene fra Oslo til hjemmekamper blir populære så vil vi fortsette å sette disse opp. Husk at alle Rosenborgsupportere er velkomne på Kjernen sine bussturer. Man behøver ikke å være en stående og syngende supporter for å benytte seg av disse. Det er ikke noe krav om å ha vært på Øvre Øst eller å ha sesongkort på Lerkendal. Prisene er rabatterte for Kjernen-medlemmer, så vi anbefaler å melde deg inn.

Bussturer til salgs finner du her:
https://www.kjernen.hoopla.no/sales

Billetter til bortekamper finner du her:
https://www.rbk.no/billetter/bortekampene-vare

Turgruppa i Kjernen