Billetter til Norge – Ungarn

Gjennom Kjernen sitt medlemskap i Norsk Supporterallianse (NSA) kan alle medlemmer i Kjernen kjøpe rabatterte billetter på NSA-feltet til Norges landskamper på Ullevaal stadion. Feltet er reservert for stående og syngende supportere for Norge.

Neste landskamp på Ullevaal stadion er torsdag 12. november 2015 klokka 20:45. Norge spiller EM-kvalifisering mot Ungarn. Billettprisen er 200,- per billett til denne kampen.

Billettene til Norge – Ungarn må reserveres snarest mulig og absolutt senest søndag 1. november 2015 klokka 23:59. Dette fordi Kjernen må varsle fra til NSA om antall reserverte billetter fra vår kvote i god tid før kampen. Billettreservasjonene behandles fortløpende.

Kjernens maksimale billettkvote til denne kampen vil være svært begrenset sammenliknet med tidligere landskamper og det er maksimalt mulig å reservere inntil to billetter per betalende medlem i Kjernen.

Hvordan reservere billetter? Fyll ut skjemaet på kjernen.com/landskamper og send inn.

Billettene hentes og betales med kontanter på kampdagen hos NSA-standen ved inngang 6 utenfor Bendit-svingen på Ullevaal stadion. Standen åpner senest to timer før kampstart og stenger en halvtime før kampstart.

Besøk kjernen.com/landskamper for mer informasjon om billetter til Norges landskamper.

Kjernen har 1723 medlemmer
  • Vil du bli medlem? Meld deg inn her
Mer tifo? Støtt Tifo Trondheim
  • Alle donasjoner er velkommen, uansett størrelse!
  • Kontonummer: 0539.49.70486
  • Vipps-nummer: 19171
Gi Grasrotandelen din til Kjernen
  • Gjennom Grasrotandelen kan Kjernen motta 5 % av din spilleinnsats hos Norsk Tipping
  • Gi Grasrotandelen din til Kjernen ved å sende tekstmelding «grasrotandelen 983064035» til 2020, som er en kostnadsfri meldingstjeneste