Hull i himmelen

…og sola titter inn.  Sommeren har omsider kommet til Trøndelag, og tradisjonen tro spiller vi europacup.

En smell i første kamp mot St. Johnstone skal revansjeres i Skottland. Da er det naturligvis litt kjedelig at spissene våre ikke scorer mål for tida. Med både Nicki Bille og Alexander Søderlund skadefri burde dette imidlertid kunne bøtes på, og vi hører selvsagt ikke på opplysningene om at den ene skal spille ving. Harald Brattbakk var også en slags ving, men trivdes aldeles utmerket i motstanderens 16-meter likevel. Ellers har vi jo alltids dødballer. Foten til Borek, Tobias, Ole eller hvem det nå er som skal skru bananer inn på brasken til midtstopperne våre får et visst ansvar i morgen. Uten at vi skal bli helt Lillestrøm betyr det lite for oss hvordan målene kommer. Bare de kommer.

Ellers er det snart eliteserie igjen. Rart hvordan ei helg med spillefri virker som en lang dvaletilstand nå på sommeren. Til helga skal vi til Bergen, i noe som faktisk må betraktes som et toppoppgjør. To uker etterpå går turen til Drammen og nok et møte med Godset. Dit skal du. Mellom disse kampene har vi Sogndal hjemme – og nok et par kamper i Europa, bare vi gjør jobben vår i morgen kveld.

For øvrig meldes det om bra vær også i dagene framover. Det tar vi som et godt tegn. Sola skinner på RBK.

Kjernen har 1782 medlemmer
  • Vil du bli medlem? Meld deg inn her
Mer tifo? Støtt Tifo Trondheim
  • Alle donasjoner er velkommen, uansett størrelse!
  • Kontonummer: 0539.49.70486
  • Vipps-nummer: 19171
Gi Grasrotandelen din til Kjernen
  • Gjennom Grasrotandelen kan Kjernen motta 5 % av din spilleinnsats hos Norsk Tipping
  • Gi Grasrotandelen din til Kjernen ved å sende tekstmelding «grasrotandelen 983064035» til 2020, som er en kostnadsfri meldingstjeneste