Torsdag

Høstens torsdager blir som hverdager å regne etter at vi gikk på en smell på Lerkendal som ikke lot seg reparere i Skottland. Det må vi leve med, selv om det fortsatt er litt slitsomt å finne noe fornuftig å bruke disse torsdagene til utover høsten. Det løser seg sikkert.

Samtidig er vi tilbake på tabelltopp, der vi bestemt mener at vi hører hjemme og har tenkt å bli i overskuelig fremtid. Tre poeng i Bergen smaker like godt hver gang og fire mål er etter hva vi har forstått ett mer enn hva åtte andre lag til sammen har klart å få i mål der tidligere i sesongen. Nå gjenstår det bare å klemme safta ut av saftkokerne fra Sogndal før vi reiser til Drammen og sørger for at Godset må kjempe motstrøms resten av sesongen. Kvartfinale i cupen er også på trappene. Så, joda, når vi skriver august ser det da ikke så galt ut.

Men torsdagene, de skulle vi gjerne brukt til noe annet enn å tvinne tommeltotter. Vi er nok der at vi foretrekker neglebiting med Rosenborg i stedet for det. Og hvem vet hva vi hadde hatt å si om torsdager i dag om Tarik fortsatt hadde vært en av oss?

Vi lar det være med det, det tar gjerne litt tid å komme over tap over to ganger nitti minutter mot storheter fra fotballstormakten Skottland.