Torsdag

Høstens torsdager blir som hverdager å regne etter at vi gikk på en smell på Lerkendal som ikke lot seg reparere i Skottland. Det må vi leve med, selv om det fortsatt er litt slitsomt å finne noe fornuftig å bruke disse torsdagene til utover høsten. Det løser seg sikkert.

Samtidig er vi tilbake på tabelltopp, der vi bestemt mener at vi hører hjemme og har tenkt å bli i overskuelig fremtid. Tre poeng i Bergen smaker like godt hver gang og fire mål er etter hva vi har forstått ett mer enn hva åtte andre lag til sammen har klart å få i mål der tidligere i sesongen. Nå gjenstår det bare å klemme safta ut av saftkokerne fra Sogndal før vi reiser til Drammen og sørger for at Godset må kjempe motstrøms resten av sesongen. Kvartfinale i cupen er også på trappene. Så, joda, når vi skriver august ser det da ikke så galt ut.

Men torsdagene, de skulle vi gjerne brukt til noe annet enn å tvinne tommeltotter. Vi er nok der at vi foretrekker neglebiting med Rosenborg i stedet for det. Og hvem vet hva vi hadde hatt å si om torsdager i dag om Tarik fortsatt hadde vært en av oss?

Vi lar det være med det, det tar gjerne litt tid å komme over tap over to ganger nitti minutter mot storheter fra fotballstormakten Skottland.

Kjernen har 1827 medlemmer
  • Vil du bli medlem? Meld deg inn her
Digitalt medlemskort i JOYN
  • Last ned appen JOYN for å få tilgang til ditt medlemskort
Gi Grasrotandelen din til Kjernen
  • Gjennom Grasrotandelen kan Kjernen motta 5 % av din spilleinnsats hos Norsk Tipping
  • Gi Grasrotandelen din til Kjernen ved å sende tekstmelding «grasrotandelen 983064035» til 2020, som er en kostnadsfri meldingstjeneste
Mer tifo? Støtt Tifo Trondheim
  • Alle donasjoner er velkommen, uansett størrelse!
  • Kontonummer: 0539.49.70486
  • Vipps-nummer: 19171