Hashtag «denfølelsen»

Av og til er det bare nok. Det kommer et punkt her i livet der man ikke lenger gidder å hisse seg opp, men man trekker heller forholdsvis oppgitt på skuldrene og tenker «ja, ja». Og som veldig ofte når #denfølelsen kommer, så er det selvsagt veldig ofte Davy Wathne det dreier seg om.

Nicki Bille dumma seg kraftig ut her i forrige uke. Selvfølgelig er det helt uakseptabelt å gå på fylla midt i sesonginnspurten, og like selvfølgelig er det totalt uakseptabelt å utøve vold mot og sjikanere uskyldige på byen. Nicki erkjente de faktiske forhold, la seg padde flat, og ba ydmykt både klubben, medspillere og supportere om unnskyldning for sine eskapader. Klubben viste handlekraft og ga lille Bille en skriftlig advarsel med budskap om at begeret var i ferd med å fylles, men de ga samtidig Nicki en utstrakt hånd.

Selvfølgelig er ikke dette noe som går Davy Wathne hus forbi. Er det i det hele tatt noe lille snille Davy fra Bergen ikke har meninger om? Han mener at RBK burde kledd Bille naken, satt han i gapestokk, pisket han til blods og gnidd salt, eddik, salmiakk og klorin i sårene etterpå. Deretter skulle de nektet han å utøve jobben sin. Det Davy mener er da altså at RBK burde gi han mer fritid. Mer tid til å gå rundt og slite med eventuelle issues som bare kan gjøre vondt verre. Selvfølgelig mener Davy det. Da kan det jo hende at det skjer flere episoder som vår kjære gnom dypest mellom de syv fjell kan gnåle om. «Ja, ja», tenker vi igjen, og smiler litt. Der kom #denfølelsen igjen. Vi kan vel ikke annet enn å le.

Vi er oppriktig glad for den personalpolitikken som vises på Brakka i denne saken. Her viser de hvordan man bygger opp og hjelper en ung mann i problemer ved å strekke ut en hånd og tilby hjelp. Det funker forhåpentligvis mye bedre enn å på død og liv skulle statuere et eksempel ved å leke tyrann. Vi liker det. Det gir oss på en måte #denfølelsen.

For øvrig glemmer vi å gratulere dere alle med at vi igjen kan pakke snippsekken og sette kursen mot hovedstaden. En cupfinale smaker ufattelig godt og ekstra spesielt er det denne gangen. De av dere som ikke får litt ekstra pump i loffen av tanken på å slå smurfene foran Hans Kongelige Høyhet Kong Harald, og hele resten av fotball-Norge, kan neppe kalle dere fotballsupportere. Vi vet at trykket på kjernenstyrets medlemmer og andre tidligere tillitsvalgte er stort med tanke på å skaffe dere billett til cupfinalen, men der kan vi bare henvise til RBK. Det vi har fått av info så langt kan dere lese her. Vi kan bare si at «Vi glær oss» og sitter med veldig mye av #denfølelsen.