Ditt medlemskap i Kjernen for 2013

Kjernens medlemsliste for 2013 ble sendt til RBK tirsdag 2. oktober. Alle som oppgir at de er medlem av Kjernen når de søker om cupfinalebilletter sjekkes opp mot denne listen før fordeling foretas. Er du usikker på om medlemskapet ditt i år er i orden må du lese videre.

Alle som har mottatt medlemskort for 2013 i posten har sitt medlemskap i orden og står på lista.

Medlemskort sendes ut puljesvis. Siste pulje som er sendt ut gjelder medlemmer med registrert betaling mellom 6. juni og 5. september. Disse ble postlagt kvelden 2. oktober og dersom du er blant disse vil medlemskortet ditt befinne seg i postkassa di straks.

Alle som har registrert betaling mellom 5. september og 2. oktober har i dag fått e-post fra oss med en bekreftelse på sitt medlemskap.

Er du fortsatt usikker på om du er medlem i 2013 etter at du har lest dette sender du oss en e-post til . Gi oss nødvendig informasjon slik at vi enklest mulig kan sjekke status for medlemskapet ditt. Kopi av betaling fra nettbank eller lignende er selvsagt å foretrekke.

Vi har nå endret rutinene ved innmelding slik at man nå vil motta en e-post fra oss når vi registrerer at medlemsskapet er betalt. Denne e-posten vil kunne fungere som bevis på medlemskap ved kjøp av rabatterte produkter inntil medlemskortet har kommet.

Vi understreker at det er betalt medlemskap innen 2. oktober som ligger til grunn for prioritering ved tildeling av cupfinalebilletter.

Medlemskort sendes til postadressen du oppga ved innmelding. Har du ikke mottatt medlemskort kan det skyldes at vi ikke har korrekt adresse. Adresseendring meldes på: https://kjernen.com/medlemsinfo/