Personalpolitikk, regjeringsskifte og føtter i bakken?

Er i all hovedsak hva vi har fått med oss fra avisene i det siste. Og greit er det, da slipper vi å holde dere oppdatert på slike ting her på kjernen.com.

Her skal vi ta en kamp om gangen – og selv om vi selvsagt gleder oss til vi skal sørover og hente en pokal uti november en gang så er vi i klisjemodus for øyeblikket. En kamp om gangen. De viktigste fotballkampene er de som ikke er spilt enda. Den aller viktigste er den neste. Og ballen er, enn så lenge, rund.

Vi skal vinne neste kamp. Så enkelt, og så vanskelig, er det. Gjerne med flere mål enn ett. Det er nå, når fargene begynner å skifte rundt oss, og snøen etter hvert kommer dalende og vi går inn i den svarte og hvite tida, det er nå vi skal vise hva vi er laget av. På matta, på tribunen. Det skal hoppes og synges såpass i sesonginnspurten at vi faktisk ikke skal ha noen føtter i bakken før vi er ferdige med brorparten av november. Og da flytter vi oss ganske enkelt over i ishallen og fortsetter der.

Til slutt, en liten oppfordring, våre venner på RBKweb-forumet har satt i gang en kronerulling for å fylle kontoen til Tifo Trondheim 05 (TT05). De runda 5000,- på relativt kort tid. Det burde være mulig å få til det samme her – og kanskje det kan sparke litt liv i fordums forumbrukere med det samme? Gi ditt bidrag og skriv det inn på forumet – Kjernen.com x TT05.

Her er innlegget som fikk kronene til å rulle inn på RBKweb.

Kjernen har 1827 medlemmer
  • Vil du bli medlem? Meld deg inn her
Digitalt medlemskort i JOYN
  • Last ned appen JOYN for å få tilgang til ditt medlemskort
Gi Grasrotandelen din til Kjernen
  • Gjennom Grasrotandelen kan Kjernen motta 5 % av din spilleinnsats hos Norsk Tipping
  • Gi Grasrotandelen din til Kjernen ved å sende tekstmelding «grasrotandelen 983064035» til 2020, som er en kostnadsfri meldingstjeneste
Mer tifo? Støtt Tifo Trondheim
  • Alle donasjoner er velkommen, uansett størrelse!
  • Kontonummer: 0539.49.70486
  • Vipps-nummer: 19171