1500 medlemmer i 2014?

Vi ligger an til et svært godt medlemstall i 2014. Pr. i dag, 20.06.2014, er vi oppe i 1314 medlemmer. Med bare én innbetaling i gjennomsnitt for hver dag som gjenstår av 2014 vil vi kunne passere 1500 medlemmer i god tid før nyttår.

Det er flere fordeler ved å være medlem i Kjernen – blant annet rabattert sesongkort og billigere øl på puben vår.

En av de største budsjettpostene i 2014 er sponsing av bussturer. I år sponser vi bussturer med mer enn 60 000 kr! Det gir rimeligere bussturer for våre medlemmer og muliggjør bussturer til flere av Rosenborgs bortekamper.

Medlemskontingenten er, som for alle ideelle organisasjoner, vår hovedinntekskilde. Flere medlemmer gir bedre medlemsfordeler, så husk å betale medlemskapet ditt! Alle kan bli medlem i Kjernen, men det viktigste er at du støtter opp om en høylydt og synlig støtte til Rosenborg!

Ønsker du å bli medlem i Kjernen? Fyll ut skjemaet nedenfor.

Den eneste forskjellen mellom e-medlemskap og papirmedlemskap er om du ønsker medlemsbladet digitalt eller i brevpost. Medlemskort sendes ut til alle medlemmer så snart medlemskapet er betalt.

Mer informasjon om medlemskap finner du på kjernen.com/bli-medlem.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen som medlem i Kjernen!