169 medlemmer på 169 dager?

Kjernen har for andre år på rad positiv medlemsutvikling, allerede i midten av april passerte vi medlemstallet fra 2013 (1167 medlemmer). I dag, tirsdag 15. juli 2014, gjenstår det 169 dager av 2014 og vi mangler 169 medlemmer for å kunne nå 1500 medlemmer i år. Klarer vi det?

Vi er selvfølgelig svært fornøyd med å ha 1331 medlemmer hittil i år, men vi vil gjerne ha flere med hjertet i Rosenborg med på laget.

Medlemskontingenten er, som for alle ideelle organisasjoner, vår hovedinntekskilde. Flere medlemmer gir bedre medlemsfordeler. Alle kan bli medlem i Kjernen, men det viktigste er at du støtter opp om en høylydt og synlig støtte til Rosenborg!

Kjernen tilbyr i 2014 to ulike medlemskapstyper: e-medlemskap og papirmedlemskap. Den eneste forskjellen er om du ønsker medlemsbladet «Svart på hvitt» digitalt eller i brevpost. Utover dette er medlemskapene helt identiske.

Ønsker du å bli medlem i Kjernen? På kjernen.hoopla.no/sales/medlemskap-2014/ kan du melde deg inn og betale årets medlemskontingent i Kjernen. Alle som ønsker å betale årets medlemskontingent kan selvfølgelig betale via Hoopla.