Sommer og fotball!

De viktigste fotballkampene er de som ikke er spilt. Rosenborg spiller omlag to kamper i uka gjennom hele sommeren, og vi i Kjernen ønsker selvfølgelig få med oss flest mulig av de kampene på bortebane.

Vi ønsker å sette opp bussturer til flest mulig av Rosenborgs bortekamper og i sommer har du tre muligheter; Vålerengen, Molde og Stabæk.

Søndag 13. juli setter vi kursen mot Oslo og bortekampen mot Vålerengen.*

To uker senere, søndag 27. juli, drar vi for å se bortekampen mot Molde. Bare ei uke senere, søndag 3. august, avslutter vi sommerens bussturer med bortekampen mot Stabæk på Nadderud stadion.

Lørdag 9. august har kommet og vi gjør oss klare for Kjernens supportercup 2014 på Lerkendal. Påmeldingsfristen for å stille lag i cupen er 31. juli. Etter supportercupen inviterer vi til sommerfest på en restaurant i Trondheim.

Besøk kjernen.hoopla.no/sales/ for påmelding og mer informasjon.

Dette er utvilsomt sommer og fotball — og du er hjertelig velkommen til å bli med!

*Vi vet selvfølgelig at VM-finalen spilles søndag 13. juli. På hjemveien tilbake til Trondheim tar vi en lengre pause slik at vi får sett VM-finalen. Det er altså ingen grunn til at du skal bli hjemme i Trøndelag denne søndagen.

Kjernen har 1782 medlemmer
  • Vil du bli medlem? Meld deg inn her
Mer tifo? Støtt Tifo Trondheim
  • Alle donasjoner er velkommen, uansett størrelse!
  • Kontonummer: 0539.49.70486
  • Vipps-nummer: 19171
Gi Grasrotandelen din til Kjernen
  • Gjennom Grasrotandelen kan Kjernen motta 5 % av din spilleinnsats hos Norsk Tipping
  • Gi Grasrotandelen din til Kjernen ved å sende tekstmelding «grasrotandelen 983064035» til 2020, som er en kostnadsfri meldingstjeneste