En hyllest til Mike Jensen

En liten, hissig danske med noe uforståelig dialekt. Mike Lindemann Jensen, du fortjener en hyllest for din første tid i Trondheim.

Mike var en åpenbaring fra første dag. Mens mediene skrev opp og ned om kjendisjegeren Nicki Bille, var det Fisse-Mike som tidlig ble supporternes mann. Dere får tro hva dere vil, telle Instagram-følgere og drakter med spesifikke tallnumre på, men det er først og fremst egenskapene på banen vi har verdsatt mest. Der er Mike Jensen et unikum i dagens stall, til tross for at det er flere i stallen som kanskje innehar mer kvalitet og potensiale. Allerede i sin første kamp scoret Mike et av sine deiligste mål i karrieren, da han i et nokså kjedelig bortemøte med Odd i Skien avgjorde kampen med et langskudd av en annen verden.

Det er derimot først som indreløper han har presentert sine offensive kvaliteter. I sommer scoret dansken jevnt og trutt, leverte viktige og flotte scoringer av høy klasse. Mens vi kun glimtvis fikk se bidragene i fjor, har Mike siden Brutter’ns inntog endelig vist seg frem som den indreløperen vi har savnet i mange år.

Likevel er det først og fremst innsatsen vi hyller ham for. Det er ikke verre enn det. Han gir alltid 110 %, alltid vist stor løpskapasitet og har en hissig spillestil vi supporterne får gåsehud av. Vi snakker ikke om at han sikkert har snakket på seg flere karantener enn resten av laget til sammen, men måten han spretter rundt på, dirigerer og den hissige stilen som ofte betaler seg i gjenvinning av ball. Eller et gult kort for en sen takling, men det er helt greit. Mike Jensen er et ypperlig valg som visekaptein. Hvordan medspillerne hans skjønner den spesielle dansken hans blant summer av tusenvis av tilskuere får så være, men Jensen snakker uansett tydeligst med føttene.

Hver måned kårer RBKweb-forumet månedens spiller, og nå i starten av oktober ble Mike kåret som månedens spiller for tredje måned på rad!

Mike Jensen – vi håper du blir her lenge. Du kom hit for Europa-cup og titler. Vi håper du får betalt, for dét fortjener du!