Gi en julegave til tribunelivet

Tifo er en viktig del av tribunelivet på Lerkendal stadion. En julegave til Tifo Trondheim (TT05) vil bidra til tribunelivet. Vi har sagt det før og sier det igjen; bra tifo koster masse penger og masse penger gir bedre og flere tifoer.

Foto av den uforglemmelige lagbildetifoen fra cupfinalen 2013.
Foto av den uforglemmelige lagbildetifoen fra cupfinalen 2013.

TT05 har i snart 10 år bidratt til tribunelivet på Lerkendal og hva passer vel bedre enn å gi dem en liten julegave. Manifestet til TT05 forteller oss at tifo skal være en gave fra supporterne til klubb, by og farger.

Til cupfinalen 2013 brukte TT05 mer enn 50 000 kroner på materialer til tifoarrangementet. Ved siden av dette kommer noen tusen dugnadstimer som blir lagt ned i ren kjærlighet til klubben vår.

Tifo Trondheim ønsker å stå fritt og uavhengig økonomisk til Kjernen og andre organisasjoner. Det blir ikke mer tifo enn hva som kommer inn av tifodonasjoner. Ingen tifodonasjon er for liten eller for stor; alle monner drar!

Det er flere måter å kunne støtte TT05 økonomisk; overføring til konto, PayPal-donasjon eller gi din donasjon i tifobøsse på kampdager.

Donasjonstontonummeret til TT05 er 0539.49.70486.

Klikk på donasjonsknappen nedenfor for å gi din støtte via PayPal:

Følg med på TT05s Facebook-sider for å få med deg når neste tifodugnad arrangeres. Besøk tt05.no for mer informasjon om Tifo Trondheim 05.

Òg husk at alle er velkommen til å delta på tifodugnader!