Takk for innsatsen, Kenneth!

Forrige uke markerte starten på en ny epoke for Kjernen, da Kenneth Kjelsnes gav stafettpinnen til Espen Viken etter fire år som talsperson for Kjernen. Ingen har sittet lengre og knapt har noen frontet oss med en stødigere hånd. Det er på tide å takke Kenneth for innsatsen.

Egentlig virker det litt enkelt å være talsperson for en supporterklubb. Alle medlemmene står på samme sted, har den samme brennende interessen og har blikket vendt mot samme sted. Vi supportere i Rosenborg håper på gull og krever at det jobbes med fremgang i offensive mønstre. Med brudd på noen av våre grunnleggende prinsipper er det frem med pisken? Hvor vanskelig kan det være?

Det er vel bare å ringe Kenneth og spørre. Det har i hvert fall media gjort i fire år. Rakrygget, balansert, troverdig og reflektert har han svart Adressavisen, NRK, TV 2, VG, Dagbladet og mange flere medier og gitt dem vårt syn på Per Joar Hansen, på Bård Wiggen, på Nicki Bille Nielsen og på 4-4-2 og lav presshøyde fremfor 4-3-3. Flere journalister i byen har antageligvis hatt telefonnummeret til vår talsperson på hurtigtast, slik at Kjelsnes raskest mulig har måttet tale for alle Kjernens medlemmer så snart det har skjedd noe stort på Lerkendal. Ofte har det vært snakk om hendelser som har hatt negative fortegn.

Vi tror ikke det alltid er like enkelt. Kenneth har bare fått det til å virke slik.

Vi har ikke vært bortskjemte med sportslige resultater i forhold til våre egne forventninger de siste fire sesongene. Men Kjernen som organisasjon har alltid kommet godt fra det når Kenneth har svart for seg. Det er aldri med godt hjerte man må kritisere egne utad. Kenneth har gjort sitt beste og det var ikke foruten grunn at vi ønsket ham med oss videre. Vi forstår at han takket nei til gjenvalg i styret.

Vi ønsker Kenneth all lykke til med sine politiske verv og den kommende valgkampen til høsten. Takk for innsatsen, Kenneth!

Vi ønsker samtidig Espen Viken lykke til i rollen som talsperson og leder for Kjernen!