20 000 mot Godset

Vi har så vidt begynt med en aldri så liten tradisjon. Når Strømsgodset kommer på besøk forsøker vi å fylle stadion. Gitt starten Rosenborg har hatt på årets sesong synes vi det er greit å prøve igjen. Ingen prøver å lokke med Martin (16) denne gangen. Men hva med Alexander (4), Tomas (2) eller med litt flaks Pål André (2)?

Det er ingen grunn til å tro at RBK vil avslutte Tippeligaen 2015 med 30 seire og 165-0 i målforskjell. Det er nesten ikke sannsynlig en gang. Men med den formen gutta er i nå kan hva som helst skje. Den forrige treneren vår kunne informere om at det ikke fantes bakrom i fotball lenger. Hva gjør så Kåre etter å ha valset over Aalesund i første serierunde? Han sender oss i halsen på Haugesund så selv Drillo må innrømme at vi spilte jevnt med dem og bare hadde litt flaks som ledet 3-0 til pause!

Joda, vi skal lande snart. Hverdagen kommer. Men for all del, det er ingen hast. Stolte RBK-hjerter banker varmt, og uka frem til Drammen kommer på besøk kan ikke gå fort nok. Tenk at alt som skulle til for å få frem smilet var et ærlig forsøk på å spille positiv fotball. Nesten samme stallen, en helt annen verden.

Leser du dette er sjansen god for at du elsker Rosenborg. Da har du en ting å gjøre. Billett mot Godset er bra, sesongkort er bedre. Støtt opp om gutta. Det kan da ikke være noen verdens tvil om at de fortjener det!