Ferie

Vi skriver midten av juni, gradestokken viser nesten tosifret, og regnet pisker ned. Med andre ord, en klassisk trøndersk sommer.

Samtidig har fotballforbundet valgt å legge ferien nå. Eller valgt og valgt, vi vet vel innerst inne at dette egentlig er vår feil. For vi har selvfølgelig tenkt oss ut på tokt i Europa igjen. Og med den innsatsen som er lagt ned der de siste årene, betyr det at reisen starter tidlig. Dermed gjelder det samme for ferien.

Men vi må si vi gleder oss til den er over. Gresset er grønt, og rikelig vannet. Tabelltoppen er vår, og luka stadig større. Vi har ikke tenkt oss på ferie enda likevel, så her går det i gråe hverdager. Så gi oss mer. Mer av fotballen som varmer!

Vi har registrert at landslaget har spilt noen kamper, uten at det på noen måte har føltes som det samme. Joda, mange trøndere i troppen, offensiv prat utad, gode intensjoner og en tilnærming til den moderne fotballen som spilles på kontinentet. Det høres da unektelig bra ut. Men så viser det seg at den moderne fotballen er mer komplisert enn antatt, at intensjoner ikke er nok, og at det offensive pratet er bare tåkeprat uten innhold. Det høres så kjent ut, det høres ut som, vel, Rosenborg de siste årene.

Så, vær så snill. Avbryt denne ferien nå, og ta oss tilbake til Tippeligaen 2015. Ta oss tilbake til godfoten, 4-3-3 og artig angrepsvillig fotball, overlapping på kant og mange mann i boksen. Ta oss tilbake til fotballen som virker, fotballen vi elsker. La oss få se Rosenborg feie over motstanderen igjen. Vi er klar for å ta for oss Sarpsborg og Tromsdalen i en jafs, før hovedretten venter neste uke. Og har du ikke kjøpt billett til Moldekampen neste uke enda? Vel, gjør det NÅ! Snart er det for sent!

Kjernen har 1827 medlemmer
  • Vil du bli medlem? Meld deg inn her
Digitalt medlemskort i JOYN
  • Last ned appen JOYN for å få tilgang til ditt medlemskort
Gi Grasrotandelen din til Kjernen
  • Gjennom Grasrotandelen kan Kjernen motta 5 % av din spilleinnsats hos Norsk Tipping
  • Gi Grasrotandelen din til Kjernen ved å sende tekstmelding «grasrotandelen 983064035» til 2020, som er en kostnadsfri meldingstjeneste
Mer tifo? Støtt Tifo Trondheim
  • Alle donasjoner er velkommen, uansett størrelse!
  • Kontonummer: 0539.49.70486
  • Vipps-nummer: 19171