Rabatt for medlemmer på Trondheim Metal Fest

Trondheim Metal Fest har gleden av å tilby rabatterte to-dagerspass for betalende medlemmer i Kjernen. Festivalen er Norges største innendørs rockefestival som går av stabelen torsdag 1. til lørdag 3. oktober i sentrum og på Scandic Lerkendal. Trondheim Metal Fest arrangeres for sjette år på rad i høst.

Festivalen starter torsdag 1. oktober med klubbkonserter på ulike utesteder i Trondheim sentrum. Fredag 2. og lørdag 3. oktober blir det hotellfestival på Scandic Lerkendal med et tjuetalls artister fordelt på tre scener. Medregnet torsdagskvelden er det toale antallet artister og band nesten førti.

Årets hovedband er de svenske metallgigantene Sabaton og de finske power-metallegendene i Stratovarius. Ved siden av disse to består artistmenyen blant annet av Korpiklaani, Tankard, Circus Maximus, Susperia, Crucified Barbara og Evile. I tillegg er det samlet sammen et utvalg av kjempegode tributeband som Maiden Norway (Iron Maiden), Dio-Anthem (Dio), Overhëad (Motörhead), Battery (Metallica) og Baghera (Pantera).

Både fredags- og lørdagskvelden blir det rock- og metallkaraokebar i hotellets skybar. Det blir muligheter fro å møte artistene, delta på festivalkino og besøke tjue spennende stander i messeområdet inne på hotellet. Austmann Bryggeri tar turen fra bryggeriet i Trolla og kjører egen bar med åtte typer øl. Lørdag formiddag fra klokka 12 til 16 arrangeres det familiedag med ulike arrangementer for barne og voksne i alle aldre.

Skal vi tro Trondheim Metal Fest blir dette årets mest unike festivalopplevelse og det på Lerkendal. Følgelig er det helt naturlig for dem og invitere Kjernen med på festen.

Billettpriser for medlemmer i Kjernen

  • To-dagspass fredag/lørdag: 990 kroner + billettavgift 40 kroner
  • Billetter kjøpes her – husk å velge «Kjernen-billetten» for rabattert pris
  • Vi gjør oppmerksom på at dette er et tilbud kun for betalende medlemmer i Kjernen

Trondheim Metal Fest

Festivalplakat. Klikk på plakaten for større oppløsning.
Festivalplakat. Klikk på plakaten for større oppløsning.
Komplett artistoversikt for alle festivaldager. Klikk på oversikten for større oppløsning.
Komplett artistoversikt for alle festivaldager. Klikk på oversikten for større oppløsning.

Heia Rosenborg og kulturlivet i byen!