Informasjon om cupfinale-billetter

Rosenborg Ballklub har nå lagt ut søknadsskjema for cupfinalebilletter. Denne artikkelen inneholder en del viktig informasjon for dere som ønsker å være med.RBK er tildelt en kvote på 8550 billetter som skal fordeles på supportere. Deres artikkel om dette kan du lese her.

MERK: Medlemmer i Kjernen må fylle inn sitt medlemsnummer for å få sin rettmessige fordel. Har du ikke medlemsnummeret ditt tilgjengelig? Vi jobber med å sende ut denne informasjonen på epost. Ca. halvparten av medlemmene skal allerede ha fått dette, og den andre halvdelen vil få informasjonen i løpet av kvelden.

Til de som har meldt seg inn via Hoopla etter klokka 12:00: Referansenummer eller liknende fra Hoopla er ikke ditt medlemsnummer. Medlemsnummer blir tilsendt så snart du er registrert i medlemsregisteret vårt.

Vi har dessverre ikke kapasitet til å besvare enkeltvis og vi beklager at det tar lengre tid enn ventet å sende ut epost til alle sammen.

I tillegg til å oppdatere her vil også videre informasjon fortløpende legges ut på vår Facebook-profil og vår Twitter-konto.