Mer informasjon om utsending av medlemsnummer

De fleste har fått med seg at medlemmer i Kjernen må oppgi medlemsnummeret sitt på cupfinalebillettsøknaden til RBK, noe som vi ikke har hatt påtrykt medlemskortene over flere år.

Vi jobber så raskt vi kan med å sende ut, men det tar noe tid siden mange dessverre ikke har mottatt eposten vi forsøkte å sende ut i går kveld.

Eposten i går ble sendt fra , så veldig fint om du søker etter epost søppelpostmappa, siden den havnet dit hos veldig mange medlemmer.

Vi ligger på etterskudd med å besvare eposter og innboksmeldinger på Faceebook. Vi har som mål å sørge for at alle får tilsendt sitt medlemsnummer.

Har du meldt deg inn eller betalt medlemskap i Kjernen etter 06.10.2015 klokka 12:00, har vi ikke rukket å registrere deg som medlem ennå. For de fleste vil det si at medlemsnummeret ennå ikke er opprettet. Informasjon til dere kommer søndag 11.10.2015/mandag 12.10.2015, så vennligst ikke etterspør noe nå.

Spørsmål og svar

  • Hva gjør jeg om jeg mangler medlemsnummeret mitt i Kjernen? Sjekk eposten din fra en nettleser eller epostprogram, der man har bedre oversikt enn på en telefon, og sjekk overalt etter eposten vi sendte i går kveld. Finner du den ikke, skriv til oss i innboksen på Facebook, siden det er lettest å gi svar folk folk der. eventuelt send epost. De som etterspør medlemsnummer i kommentarer eller innlegg på Facebook-siden vår vil ikke få svar.
  • Hva gjør jeg om jeg har sendt inn billettsøknad uten eller med feil medlemsnummer i Kjernen? Ikke gjør noe, vi rydder opp i det i etterkant sammen med RBK.
  • Hva gjør jeg om noen har sendt inn søknad med mitt medlemsnummer i Kjernen? Skriv medlemsnummeret du har fått tilsendt og en kort kommentar om at det allerede er sendt inn av andre.
  • Hva gjør jeg om jeg har sendt inn billettsøknad med øvrige feil? Kontakt RBK for å rette opp.

Det nevnes at ventetida på å få svar kan variere voldtsomt, så vær tålmodig og ikke forvent lynkjapt svar

Avslutningsvis noe helt annet, men veldig relatert til medlemsnummer

Neste år fyller Kjernen 20 år og vi har i høst drøftet litt internt om å få designet et nytt medlemskort i den anledning. Arbeidet med nytt medlemskort er på ingen måte påstartet, er du interessert i å gjøre en dugnadsinnsats med designet vil vil gjerne høre fra deg, uansett om du er medlem i Kjernen eller ikke. Påtrykk av navn, medlemsnummer og årstallet medlemskortet gjelder for, er nok mistekravet til ønsket design. Planen er å lansere dette som en designkonkurranse litt senere i høst, men nå er den vel allerede godt nok avslørt. Alle de som kommer med designforslag til medlemskort er å anse som hederspesoner!