Gi Grasrotandelen din til Kjernen

Gjennom Grasrotandelen til Norsk Tipping kan Kjernen motta 5 % av det du spiller for. Grasrotandelen er en viktig inntektskilde for Kjernen som bidrar til at vi får satt opp flere bussturer til rabatterte priser og kunne tilby våre medlemmer bedre fordeler, som eksempelvis flere og bedre sosiale arrangementer.

Gi Grasrotandelen din til Kjernen ved å sende tekstmelding «grasrotandelen 983064035» til 2020, som er en kostnadsfri meldingstjeneste. Du kan også oppgi at du ønsker å støtte Kjernen med Grasrotandelen neste gang du besøker en av Norsk Tippings kommisjonærer, eller i din spilleprofil på nett eller app.

Støtt Kjernen med Grasrotandelen.
Støtt Kjernen med Grasrotandelen.

Besøk denne siden hvis du vil se utbetalingsoversikten til Kjernen.

Vi håper du ønsker å støtte oss med Grasrotandelen din!