11 grunner til at vi har trua i 2016

Vi lister opp på samme vis som alle andre på internettet. Men dere slipper 43 veier til sommerkroppen og 14 fjonge fotbunader for folk flest. Vi holder oss til 433. Eventuelt 1433, men vi er ikke Start heller da – vi har skjønt at keeperen alltid er å finne på samme sted på banen.

Men, altså, 11 grunner til hvorfor vi har trua på 2016:

1. Keeper: Alle Lund/Hansen. I tillegg hadde vi, en kort stund, i følge et annet nettsted som følger RBK tett – la oss kalle dem Rosenborgnett – også signert Paven i denne posisjonen ut året. Kan umulig gå galt.

2. Venstre back: Trippel dekning; den raskeste, den mest erfarne og den mest talentfulle.

3. Høyre back: En mann, trippel dekning. Svensson, Svensson og Svensson.

4. Midtstopper: Tore. Vraker kapteinsrollen for å være midtstopper. Fokus.

5. Den andre midtstopperen: Trippel dekning.

6 – 8. Midtbanen: Midtsjø, Konradsen og Mike. En uforutsigbar overraskelsespakke. Ingen skjønner hvordan de skal stoppe oss lenger siden Ole rakk å dra fra oss akkurat i tide til at de andre begynte å få fart på mottrekkene. Nå vet de like lite som oss om hvordan dette setter seg.

9 – 10. Kantspillerne: Vi har en kantspiller til en hver anledning. Satser på at Bruttern matcher spiller med anledning året gjennom.

11. Spiss: I fjor ble det mål på de vanskeligste sjansene for Søderlund. Om arvtagerne også setter de lette kan vi håpe på enda bedre målforskjell enn 11 – 0 etter to kamper.

Sånn. Nå er det ikke lenge til vi er i gang. Har du trua så meld deg på tur i mellomtida.