Superlørdag på Lerkendal

I morgen, lørdag 18. juni 2016, er det superlørdag på Lerkendal. Først spiller Rosenborg treningskamp mot Aalborg på Lerkendal stadion klokka 13:00. Etterpå spiller Rosenborg 2 seriekamp mot Hamkam klokka 15:00 på Lerkendal kunstgress.

Det er gratis inngang for barn og sesongkortholdere på Rosenborg – Aalborg. Enkeltbillettene koster 50 kroner og kjøpes på forhånd her eller i døra. Tribune nedre sør og Øvre øst er åpen. Fri plassering på begge tribunene. Merk: Billettluka er ikke åpen, billettene selges ved henholdsvis inngang 7 og inngang 10 for tribune sør og Øvre øst.

Rosenborg 2 møter Hamarkameratene til viktig seriekamp i 2. divisjon avdeling 2 på Lerkendal kunstgress. RBK2 og Hamkam har begge 16 poeng etter de ti første rundene. RBK2 ligger på en foreløpig 5. plass og Hamkam på 4. plass med ett mål bedre målforskjell. Òg som vanlig er det gratis inngang for alle på RBK2s kamper!

Disse to kampene vil du selvfølgelig ikke gå glipp av!

Kort oppsummert

  • Klokka 13.00: Rosenborg – Aalborg på Lerkendal stadion
  • Klokka 15.00: Rosenborg 2 – Hamkam på Lerkendal kunstgress (SalMar-banen)
  • Møt opp og vel møtt til superlørdag på Lerkendal!