Tomt på Øvre Øst

Akkurat nå skulle man ha vært i Glasgow og på oppladning foran herrelandslagets første EM-kamp. Fine borteturer og lørdagskamper i Bodø og Ålesund skulle ha vært gjennomført. Slik gikk det ikke.

Det har dessverre vært helt tomt i solsteiken på Øvre Øst hjemme mot Brann, VIF, m***e og på 16. mai-kampen.

Kjernen ønsker ikke at vi skal prioriteres foran andre supportere med sesongkort. Alle på Lerkendal er like viktige supportere, uansett om enn synger, hopper eller bare nynner i ny og ne. Med dagens begrensning på 200 tilskuere, synes vi det er en grei løsning at det blir trekning blant sesongkortholdere og at billetter gis til veldedige organisasjoner.

Øvre Øst er ikke bare synging i to ganger førtifem. Det er et glass solo eller Dahls på Kjernenpuben før kamp, sjitprat med sidemannen, klemming med vilt fremmede etter scoringer, glede og frustrasjon. Men dette er ikke mulig nå.

Med dagens tilskuerbegrensninger blir det ikke noe organisert synging på Øvre Øst. Men som alltid er hele stadion velkomne til å bidra og synge. Får du en plass på stadion, så syng ivei! 

Så får resten nynne og øve på sanger i dusjen, på verandaen og stranda, i senga, på fjellet og så videre, fram til vi alle samles på Øvre Øst en gang i framtiden.

God kamp!

Styret i Kjernen

Kjernen har 1951 medlemmer
  • Vil du bli medlem? Meld deg inn her
Digitalt medlemskort i JOYN
  • Last ned appen JOYN for å få tilgang til ditt medlemskort
Gi Grasrotandelen din til Kjernen
  • Gjennom Grasrotandelen kan Kjernen motta 5 % av din spilleinnsats hos Norsk Tipping
  • Gi Grasrotandelen din til Kjernen ved å sende tekstmelding «grasrotandelen 983064035» til 2020, som er en kostnadsfri meldingstjeneste
Mer tifo? Støtt Tifo Trondheim
  • Alle donasjoner er velkommen, uansett størrelse!
  • Kontonummer: 0539.49.70486
  • Vipps-nummer: 19171