Store Tore

Det kan itj værra sant
Den beste tida skull’ jo komma no
Vi hadd fortsatt mytji mer te go’
Æ va itj forberedt på det herre
Æ vil tenk på alt det fine vi hadd’ sammen
Den gang vi trudd’ vi kunn’ klar alt
Æ vil tenk på alt det fine vi hadd’ sammen
‘No sjer æ dæ i ett og alt

Lite visste vi at vi i 2020 skulle sitte og beskrive en klubblegende da vi sommeren 2012 fikk nyheten om at vi drev og hentet deg hjem fra utlendighet. Men det har du blitt. Du har skrevet deg inn i Rosenborghistorien med gullskrift.

Samme hvem vi møtte, så ga du alltid 100% om vi så ledet komfortabelt mot et høkkertlag i første runde i Europa, eller om vi jaget den første scoringen i en cupfinale. Du ga alt for oss og for Rosenborg. Du var den som alltid spilte fair. Du var alltid den som la sjela di i det du gjorde.

Og ikke nok med alt du har gjort for oss på banen. Mange har nok fått med seg at du rett som det er snakker de svakes rett i avisen, men det mange ikke vet, er at du stiller opp for de som trenger det, uten at det havner i avisene også. Vi skal ikke være de som drar frem eksemplene i offentlighet her, men like fullt må vi applaudere deg for dette. Vi hyller fotballspilleren Tore! Og vi hyller medmennesket Tore!

Det er ikke på denne måten vi har lyst til å hylle deg for de over 270 kampene du har for oss. Du fortjener en hyllest fra hele Lerkendal. Du fortjener gullstol rundt banen mens 20 000 taktfast roper navnet ditt på tribunen.

Micke Dorsin kom hit med hår, og la opp uten. Slik som deg. Vi håper at Rosenborghistorien din fortsetter på samme måte som med Micke sin, og at du får en rolle hos oss videre. En Rosenborger som også er fysioterapeut må vi ha bruk for.

Noe av det siste du gjorde for oss i Rosenborgdrakt var å gjøre noe du har gjort for oss så mange ganger. Du knuste Molde. Du toppa det til og med med et mål.

Takk Tore for alle nydelige øyeblikk.

Det står en kasse kortreist hilsen til deg på Brakka.