Supporternes mann på banen 2020

Kristoffer «Doff» Zachariassen

En ny vanskelig sesong er straks over. Som alle supportere hater også vi motgang, og frustrasjonene har vært på grensen til motløshet for en god del. Men det er raskt glemt når laget leverer god fotball, det vet vi alle. Og det var ikke før nest siste serierunde vi kjente igjen et lag vi har ventet på.

Vi er fortsatt kresne og bortskjemte, men vi vet at det legges ned et veldig arbeid i Rosenborg for å bli best. De vanvittige forventningene fra omgivelsene blir kun overgått av kravene som Rosenborg-spillerne hver dag må stille til seg selv. Det gjør vår «Årets mann på banen» alltid.

Han er en spiller som leverer hver gang. Han går foran og er alltid god; ei to-veis evighetsmaskin, alltid profesjonell, alltid til stede, alltid et løp, ei takling eller ei tå på ballen. Enten hjemover eller foran motstanderens mål. Og han har i år tangert «Supermann» sin beste sesong med 12 scorede mål.

Med ferdigheter og vilje som grenser til det overnaturlige er vi utrolig glade for hver dag i RBK-drakt!

Kjernens mann på banen 2020 er Kristoffer «Doff» Zacchariassen

Kjernen har 1827 medlemmer
  • Vil du bli medlem? Meld deg inn her
Digitalt medlemskort i JOYN
  • Last ned appen JOYN for å få tilgang til ditt medlemskort
Gi Grasrotandelen din til Kjernen
  • Gjennom Grasrotandelen kan Kjernen motta 5 % av din spilleinnsats hos Norsk Tipping
  • Gi Grasrotandelen din til Kjernen ved å sende tekstmelding «grasrotandelen 983064035» til 2020, som er en kostnadsfri meldingstjeneste
Mer tifo? Støtt Tifo Trondheim
  • Alle donasjoner er velkommen, uansett størrelse!
  • Kontonummer: 0539.49.70486
  • Vipps-nummer: 19171