16. mai 2022

Ventetida er over
I kveld er det atter en gang klart for den tradisjonsrike 16. mai-kampen på Lerkendal stadion. Forrige gang er hele tre år siden, i 2019. I 2020 lå alt på vent, mens i fjor måtte vi nøye oss med å bli sendt nordover på bortekamp, med 3×200 tilskuere som begrensning. Nok om det. Kampen i kveld skal i fokus.

Utsolgt Øvre øst
Tribunen for alle stående og syngende RBK-supportere, Øvre øst, er atter en gang utsolgt, hele tolv dager før kamp. Ja, faktisk utsolgt for andre hjemmekamp på rad i serien. I kveld spilles tredje hjemmekamp. Får du ikke brukt kampbilletten/sesongkortet i kveld, sørg for at noen får mulighet. Ingen solgte plasser skal stå tomme!

Utsolgt Lerkendal?
Rosenborg annonserte akkurat over 19 000 solgte billetter. Vi håper på minst over 20 000 solgte og kanskje utsolgt Lerkendal.

Reis kollektivt – kom tidlig
16. mai betyr masse folk og mye venting. Kaos vil noen kalle det. Vi oppfordrer alle som skal på Lerkendal i kveld om å reise kollektivt og kom tidlig. Må du reise med bil, samkjør med noen. Fyll bilene! Porten på Øvre øst åpner alltid tre timer før kampstart.

Tribunelivet skapes
Tribunelivet på Øvre øst og hele Lerkendal skapes. Alle må bidra. Legg vekk sosiale medier for et par timer. La kampen og tribunelivet komme i fokus. Den lange samtalen med den du står ved siden av tar dere etter kampen.

Hjertelig velkommen som ny på Øvre øst!
Vi har fått mange nye fjes på Øvre øst i 2022. Både helt nye og tilbakevendende fjes. Velkommen skal dere alle være. Har dere spørsmål til oss i Kjernen, svarer vi mer enn gjerne på alle spørsmål. Kontakt oss i innboksen på Facebook. På «ofte stilte spørsmål» finnes svar på de vanligste spørsmålene vi får.

Medlemskap i Kjernen
Medlemskap i Kjernen for 2022 koster 300 kroner. All informasjon om medlemskap finnes på kjernen.com/medlemskap. Velkommen som medlem i Kjernen!

Stand før kampen
Vi er tilgjengelig på stand før kampen. Der blir det salg av t-skjorter, stickers, bussturer og medlemskap. Du finner oss i toppen av trappa!

Informasjon fra Tifo Trondheim
Følg med når det blir gitt informasjon angående tifo. Det er viktig at alle følger instruksene som blir gitt, for da får vi gjennomført et best mulig tifoarrangement.

Usikker på korrekt sangtekst?
kjernen.com/sanger ligger tekster til mange sanger. Hvis du er usikker på korrekt tekst til noen andre sanger anbefaler vi å spørre noen på kamp.

Heia Rosenborg!

Rosenborg – Molde, 24. april 2022.