Vi glær oss!

Vi nærmer oss juletider og et spesielt Rosenborg-år går mot slutten. Fra den store sorgen hele RBK-familien følte på da den aller største gikk bort i januar til gleder og jubelrus gjennom det gutta på banen har gitt oss. Til tider har man kjent på frustrasjon knyttet ujevne prestasjoner på bortebane, men på Lerkendal har det vært en sesong Nils Arne nok også ville vært fornøyd med. Det merkes at det ligger en optimisme og forventning til det som skal skje videre.

Vi er også godt fornøyde med det som har blitt levert fra tribunen dette året, både på Øvre Øst og bortefeltene vi har besøkt. Godt oppmøte, aktive supportere, store tifoer, mye pyro og høy sang. Det er også optimisme og forventning rundt det som skal skje fra tribunen neste sesong – og det er kun gjennom sesongkort du er sikret plass på Lerkendal og Øvre Øst når vi skal hente seriemesterskapet hjem til Trondheim og på ny tukte europeisk motstand.

Fram til nyttår er det rabatterte sesongkortpriser på Øvre Øst og resten av Lerkendal, og vi oppfordrer alle rosenborgere til å ta del i det som skal skje på Lerkendal neste år. Vi gleder oss!
Er du med?

Kjøp sesongkort og del dette bildet til alle du kjenner. Fotball er best på stadion!

rbk.no/nyheter/sesongkort-2023–salget-er-i-gang

Og ja, det er kun 500 kr for sesongkort for de under 18.

Spre det glade budskap!