Kjernen støtter Rosenborg

Kjernen støtter Rosenborg. Det være seg alt fra G15, via J19 og til A-lag kvinner og A-lag herrer.

TV-serien “Kampen” med påfølgende avisartikler har presentert en sannhet om at Kjernen ikke støtter Rosenborg A-lag kvinner. Dette er en sannhet vi ikke kjenner oss igjen i. Eksempelvis vil man i den aktuelle tv-serien kunne se klipp fra et medlemsmøte som alle medlemmer i Kjernen var invitert til. Agendaen for dette møtet var: “Tribunelivet på RBK kvinners kamper”. Videre vil man også i serien kunne se klipp fra en tifo-dugnad som ble holdt i forkant av kampen mot Brann, og man vil sågar også kunne høre trommer og sang fra Øvre Øst fra de som møtte opp på selve kampen. Disse tingene ble det ikke gjort noe nummer ut av i serien. Det kan være det ikke passet inn i fremstillingen serieskaperne ønsket å skape?

Kjernens styre verken vil eller kan beordre folk på kamp. Vi kan oppfordre, men der stopper det også. Det ble gjort i forkant av kampen kvinnelaget spilte mot Brann, og det gjøres også til flere av kampene herrelaget spiller gjennom en sesong. Valget om å dra på kamp skal og vil derimot alltid ligge hos den enkelte tilskuer.

Styret i Kjernen mener at diskusjonen bør handle om hvordan man får folk på kamp på Koteng Arena. Det er det som er det egentlige spørsmålet, ikke hvem som ikke er der, for da blir de fleste skyldige. Dette er en diskusjon vi heller tar med de som styrer på Lade enn i mediene. Vi satser dog på i nær framtid å få på plass et eget felt på Koteng Arena hvor alle som ønsker å bidra til å løfte stemningen kan oppfordres til å kjøpe billett. I mellomtiden vil vi oppfordre alle trøndere generelt om å rive seg løs fra kommentarfeltene og heller dra på Åpen dag på Lerkendal og Koteng Arena hvor Rosenborg A-lag kvinner klokken 15:00 i dag serieåpner hjemme mot Stabæk. Trondheim bader i sol og det er følgelig ingen god grunn til å utebli.

Styret i Kjernen