Angrep er det beste forsvar

Rosenborg er en stor del av identiteten vår. Vi supportere bærer på en stolthet til en klubb, en by og en hel landsdel. Det er det vi forsvarer og kjemper for når vi står på Øvre Øst og synger av full hals.

Kampen mot Brann var forferdelig. La oss være ærlige. En god del forlot tribunen før kampen var ferdig. Nå ber vi alle supportere i stedet om å bruke skuffelsen til noe bedre: Fyr deg selv opp og støtt laget med alt du har! Bruk frustrasjonen til å rope deg hes for spillerne! Få det ut! Sammen kan vi piske hverandre framover, både på tribunen og på banen. Framover Troillongan!

Så en rask sjekkliste til lørdagens kamp mot Vålerenga:

– DU møter opp! DU er Rosenborg og vi skal fylle Øvre Øst!

– 100% innsats på tribunen! Alt annet er totalt uaktuelt. 

– Ser du folk som ikke synger, få de med deg! Det er så enkelt å bidra! 

Er du der bare for stemningens skyld, kan du holde deg hjemme. Tribunen er for stående og syngende supportere. 

Før kampen kan du dra på Kjernenpuben eller din favorittpub i Midtbyen, det er tross alt lørdagskamp. Det går også egen supporterbuss fra Oslo til kampen, hvor alle kan melde seg på, ikke bare Kjernen-medlemmer.

Nå skal vi framover og skåre!